/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Újabb autókat tört össze az Euro NCAP – videóval

2015. november 07. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Falnak küldte az új Audi A4, a Volkswagen Caddy, valamint a Honda HR-V és Jazz modelleket az európai biztonságtechnikai intézet. Az eredmények jók lettek, csupán az egyik modell kapott négy csillagot, és meglepetésre nem a Jazz volt az.

Négy modell roncsaival gazdagította gyűjteményét az Euro NCAP, miután próbára tette az új Audi A4-et, Honda HR-V-t, Honda Jazzt és VW Caddy-t. Talán felesleges is hangsúlyozni, hogy a résztvevők mindegyike jól vizsgázott.

Közülük az A4-es volt az egyik kiemelkedő példány a maga ötcsillagos felnőtt- és gyermekutas-védelmével, ráadásul nem csak passzív, hanem aktív védekezésben sem lehet panasz az új szedánra, mert többek között 85 km/órás tempóig automatikusan aktiválódó vészfék található benne.

Szintén ötcsillagos eredménnyel büszkélkedhet a Honda új HR-V modellje, amely 86%-os felnőtt-, 79%-os gyermek-, 72%-os gyalogosvédelmet és 71%-os biztonsági asszisztens felszereltséget tud felmutatni.

Meglepetésre a HR-V értékeinél jobbat kapott a városi mininek számító Jazz, amely 93, 85, 73, valamint 71%-ot ért el az azonos kategóriákban. Az imént említettekhez képest némi csalódást okozott a Volkswagen családi autója, ugyanis a Caddy csak négy csillagot szerzett, melyben nem a 84%-os felnőtt és nem is a 78%-os gyermekvédelem játszott főszerepet, sokkal inkább a csupán 58%-os gyalogosvédelem és a 68%-os felszereltség, bár az összesítés így sem rossz egy ekkora négykerekűtől.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/