/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
honda, hr-v, új hr-v

új kiegészítők

Még stílusosabb lehet a Honda HR-V

időpont:2022. február 02. 16:10

szerző:Autoblog

címkék:

Több tartozékcsomagot vezet be a Honda az új HR-V-hez, hogy a felhasználók még inkább a mindennapos igényeikhez igazíthassák a modellt. A kompakt szabadidőautó 2022 februárjában érkezik a hazai márkakereskedésekbe és megannyi külső-belső kiegészítő érhető el hozzá.

hibrid, honda, hr-v e:hev, új hr-v

hibrid suv

Már rendelhető itthon a Honda HR-V

időpont:2021. október 20. 18:20

szerző:Autoblog

címkék:

Már megrendelhető hazánkban az új Honda HR-V, amelyet kizárólag hibrid hajtáslánccal kínálnak majd. A Honda kompakt szabadidőautójának új nemzedéke a méreteihez képest tágas és praktikus belső teret vonultat fel, kupés formaterve pedig gondoskodik a feltűnésről.

honda, hr-v, hr-v e:hev, új hr-v

Sok új dolog derült ki a Honda HR-V-ről

időpont:2021. április 22. 17:50

szerző:Autoblog

címkék:

Az év második felében debütál Európában az új Honda HR-V, amiről most újabb részleteket árultak el. A kupés formájú kompakt szabadidőautó a Honda két villanymotoros hibrid hajtásláncát kapta meg, belső tere pedig kifejezetten tágas.

honda, hr-v, hr-v e:hev, új hr-v

új arc

Új képeken a Honda HR-V

időpont:2021. március 25. 18:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Honda új fotókat tett közzé kupékat idéző szabadidőautójáról, ami egyszerű, mégis vonzó formavilággal, valamint tágas és variálható belső térrel rendelkezik.

e:hev, hibrid, honda, hr-v, hr-v e:hev, új hr-v

szépség

Hibridként folytatja a Honda HR-V

időpont:2021. február 18. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

Leleplezte népszerű szabadidőautójának legújabb nemzedékét a Honda. A vadonatúj HR-V, akárcsak a Jazz, kizárólag hibrid hajtáslánccal lesz elérhető. A minden szempontból továbbfejlesztett modell kivételesen hatékony és biztonságos járműként lép színre.

honda hr-v, új honda, új hr-v

menő suv

A Honda bemutatta az új HR-V-t

időpont:2019. április 03. 14:00

szerző:Autoblog

címkék:

Az új, 2019-es modellévű HR-V a Honda valaha gyártott legkifinomultabb kompakt szabadidőautója. Sportos megjelenéséhez továbbfejlesztett utastéri anyagok és formai megoldások társulnak, nem mellesleg technikailag is magasabb szinten áll, mint elődei.

a nap képe, eladó honda, hr-v sport, új honda, új hr-v, vtec

Honda HR-V Sport

A nap képe: Az eddigi legérdekesebb Honda terepjáró

időpont:2018. november 30. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Végre nem csak egy felszereltségi szintet vagy egy nevével jobban eladható modellt rejt a Sport kiegészítés a Honda HR-V-nél, amely megkapja a Civic 1.5 literes turbós erőforrását, így már 182 lóerővel és temérdek hasznos extrával lesz képes az európai utakat is szelni.

caddy, euro ncap, jazz, törésteszt, új audi a4, új honda, új hr-v, videó, volkswagen

Hivatalos törésteszt

Újabb autókat tört össze az Euro NCAP – videóval

időpont:2015. november 07. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Falnak küldte az új Audi A4, a Volkswagen Caddy, valamint a Honda HR-V és Jazz modelleket az európai biztonságtechnikai intézet. Az eredmények jók lettek, csupán az egyik modell kapott négy csillagot, és meglepetésre nem a Jazz volt az.

honda, honda hr-v, hr-v, új hr-v

kis crossover

Már kapható az új Honda HR-V

időpont:2015. július 08. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Honda magyarországi importőre bejelentette, hogy az új HR-V indulóára 5 499 000 forint lesz. Ezért az összegért a Comfort néven értékesített alapváltozatot vásárolhatják meg az ügyfelek, míg az Executive csúcsmodellért 6 899 000 forintot kérnek majd.