/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hibridként folytatja a Honda HR-V

2021. február 18. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

Leleplezte népszerű szabadidőautójának legújabb nemzedékét a Honda. A vadonatúj HR-V, akárcsak a Jazz, kizárólag hibrid hajtáslánccal lesz elérhető. A minden szempontból továbbfejlesztett modell kivételesen hatékony és biztonságos járműként lép színre.

Európában 2021 év végén érkezik meg a kereskedésekbe, s éppúgy e:HEV-emblémát (hybrid electric vehicle azaz hibrid elektromos jármű) visel majd, mint a modellfrissítésen átesett CR-V és a 2020-ban bevezetett, szintén teljesen megújult Jazz. A HR-V e:HEV bemutatása újabb bizonysága annak, hogy a Honda elkötelezett az elektromos átállás mellett. A japán iparóriás legfőbb célkitűzése, hogy 2022-ben már minden Európában eladott új Honda gépkocsi képes legyen elektromos üzemmódban is közlekedni.

Kompakt, kupék inspirálta karosszériájának köszönhetően a következő generációs HR-V e:HEV roppant feltűnő jelenség. Letisztult és lendületes formavilágát a Honda legújabb modelljeinél is érvényesülő, szépséget és használati értéket középpontba helyező gondolkodásmód hívta életre. Ennek nemcsak az átrajzolt, nagyméretű, integrált hűtőrács fontos eleme, hanem az elnyújtott, alacsonyra helyezett, lapos motorháztető is, melynek oldalvonalai egyenesen az A-oszlopra szaladnak fel.

Akárcsak elődei, az új HR-V is kategóriaelső helykínálattal dicsekedhet, ugyanakkor még nagyobb menetkomfortot nyújt az utasoknak – négy felnőtt maximális kényelemben utazhat benne. Modern, minimalista irányzatot képviselő kabinja csupa kiváló minőségű, kellemes tapintású, kortárs anyagból épül fel, olyan szemet gyönyörködtető részleteket sorakoztatva fel, mint a vízszintesen osztott műszerfal, ami még tágasabbnak és szellősebbnek láttatja az utasteret. Ezt a célt szolgálja egyebek mellett az új szellőztető rendszer is, hiszen afféle levegőfüggönyt hoz létre az utasok között, illetve körül.

Hála a kis méretű, integrált hajtásláncnak és a középre helyezett üzemanyagtartálynak, az új HR-V is megkaphatta a Honda által fejlesztett mágikus ülésrendszert. Ez nemcsak a csomagtér bővítésével járul hozzá a modell sokoldalúságához, hanem felhajtható ülőlapjaival is.

Az új HR-V e:HEV 2021 második felében debütál az öreg kontinensen.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/