/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
full hibrid, hibrid, honda, hr-v, suv, zr-v

zr-v

Újabb Honda szabadidő-autó érkezik

időpont:2022. május 10. 13:20

szerző:Autoblog

címkék:

A Honda illetékesei megerősítették, hogy a nemrégiben bejelentett új kompakt SUV modell a ZR-V nevet kapta. Az új modell a HR-V és a CR-V közötti rést hivatott betölteni, értékesítése pedig 2023-ban indul Európában.

honda, hr-v, új hr-v

új kiegészítők

Még stílusosabb lehet a Honda HR-V

időpont:2022. február 02. 16:10

szerző:Autoblog

címkék:

Több tartozékcsomagot vezet be a Honda az új HR-V-hez, hogy a felhasználók még inkább a mindennapos igényeikhez igazíthassák a modellt. A kompakt szabadidőautó 2022 februárjában érkezik a hazai márkakereskedésekbe és megannyi külső-belső kiegészítő érhető el hozzá.

hibrid, honda, hr-v, hr-v e:hev

hr-v

Beárazták a Honda új hibrid szabadidőautóját

időpont:2021. szeptember 08. 17:50

szerző:Autoblog

címkék:

Nyilvánosságra hozta a vadonatúj HR-V szabadidőautó árát a Honda. Az alapmodell 9 999 000 forintba kerül, és valamennyi HR-V-hez alapáron jár a Honda hibrid e:HEV hajtáslánca.

honda, hr-v, hr-v e:hev, új hr-v

Sok új dolog derült ki a Honda HR-V-ről

időpont:2021. április 22. 17:50

szerző:Autoblog

címkék:

Az év második felében debütál Európában az új Honda HR-V, amiről most újabb részleteket árultak el. A kupés formájú kompakt szabadidőautó a Honda két villanymotoros hibrid hajtásláncát kapta meg, belső tere pedig kifejezetten tágas.

honda, hr-v, hr-v e:hev, új hr-v

új arc

Új képeken a Honda HR-V

időpont:2021. március 25. 18:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Honda új fotókat tett közzé kupékat idéző szabadidőautójáról, ami egyszerű, mégis vonzó formavilággal, valamint tágas és variálható belső térrel rendelkezik.

e:hev, hibrid, honda, hr-v, hr-v e:hev, új hr-v

szépség

Hibridként folytatja a Honda HR-V

időpont:2021. február 18. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

Leleplezte népszerű szabadidőautójának legújabb nemzedékét a Honda. A vadonatúj HR-V, akárcsak a Jazz, kizárólag hibrid hajtáslánccal lesz elérhető. A minden szempontból továbbfejlesztett modell kivételesen hatékony és biztonságos járműként lép színre.

honda, hr-v

ráncfelvarrás

Megújult a Honda HR-V

időpont:2018. augusztus 13. 13:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Honda lerántotta a leplet a megújult, kifinomultabb kompakt szabadidőautójáról, a 2019-es HR-V-ről. A modell erényei közé sorolható a még vonzóbb megjelenés, az otthonosabb belső tér és a megannyi technikai újítás. Októberben érkezik, turbómotorokkal is.

honda, hr-v, mugen, tokiói autószalon, type r

gyári tuning

Mugen Hondák Tokióban

időpont:2015. december 31. 13:20

szerző:Autoblog

címkék:

A Tokiói Autószalon néhány héten belül megnyitja kapuit, a gyártók pedig már szivárogtatnak információkat ott megjelenő újdonságaikról. A Honda például teljes modellsorozatával jelen lesz az eseményen, érdekességként pedig a Mugen tuningos verziók is bemutatkoznak.

honda, honda hr-v, hr-v, új hr-v

kis crossover

Már kapható az új Honda HR-V

időpont:2015. július 08. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Honda magyarországi importőre bejelentette, hogy az új HR-V indulóára 5 499 000 forint lesz. Ezért az összegért a Comfort néven értékesített alapváltozatot vásárolhatják meg az ügyfelek, míg az Executive csúcsmodellért 6 899 000 forintot kérnek majd.

civic, crossover, genfi autószalon, honda, hr-v, qashqai

Visszatérő crossover

A valóságban is szép és jó az új Honda HR-V

időpont:2015. március 06. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Genfi Autószalonon lehetőségünk nyílt egészen közelről megvizsgálni a Nissan Qashqai uralmát megdönteni hivatott Honda HR-V-t. A crossover meglepően tágas, jó anyagokból van, miközben eszméletlen jól is néz ki.

a nap képe, honda, hr-v

Ismét a piacon

A nap képe: Az új Honda HR-V

időpont:2015. február 19. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Megújult erővel tér vissza pihenőjéről a Honda kisebbik SUV-ja, a HR-V. A nyártól kapható mini terepes a Nissan Qashqai által uralt mezőnybe kíván befurakodni kívánatos formájával, hatalmas helykínálatával és jó felszerelhetőségével.

cr-v, earth dreams, honda, hr-v, jazz, párizsi autószalon

felpörgés

Három új motort mutat be a Honda

időpont:2014. október 01. 16:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Honda három új Earth Dreams Technology erőforrásról rántja le a leplet az idei Párizsi Autószalonon. Ezek közül a legfontosabb az új CR-V-ben debütáló 1,6 literes, 160 lóerős turbódízel, amely a 2,2-es egység helyébe lép.