/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új képeken a Honda HR-V

2021. március 25. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

A Honda új fotókat tett közzé kupékat idéző szabadidőautójáról, ami egyszerű, mégis vonzó formavilággal, valamint tágas és variálható belső térrel rendelkezik.

A kupészerű karosszéria lendületes megjelenéssel ruházza fel az új HR-V-t. Vízszintes vonalaival és kifinomult felületeivel határozottságot, míg „előre súlyozott” formavilágával egyszerűséget és letisztultságot sugall. A fényszórópár és a hűtőrács nemcsak egymással, hanem az első sárvédőkkel is összefonódik, míg a légbeömlő keretének felső, karosszéria színére fényezett eleme a motorháztetővel alkot esztétikai egységet.

A modern, kocsitest egyik legszembetűnőbb részlete az első lámpáktól a hátsókig szaladó, határozott vállvonal, melyről az elegáns, rejtett kilinccsel és háromdimenziós panellel érdekesebbé tett farrészre vándorolhat a tekintet.

Az új HR-V belterében minden egyes összetevőt úgy formáltak, hogy hatalmas, légies és csendes tér jöjjön létre, ugyanakkor az utasok ne érezzék magukat elszigetelve a külvilágtól. Az ablakok például a lehető legtöbb fényt engedik be, az alacsony, sík műszerfal, illetve a két A-oszlop pedig alig korlátozza a vezető látómezejét. Az egyedi megjelenésű, L-alakú levegőzőnyílások a műszerfal felső sarkaiba kerültek. A levegő ráadásul nem az utasok között cirkulál körbe-körbe, hanem a szélvédő, a tető és az ablakok mentén, még kellemesebbé téve a környezetet.

A hátsó üléseket kicsit hátrébb döntötték a kifutó HR-V-hez képest, ezáltal nőtt a tér és még kényelmesebb lett a hátsó sor. Bár a típus külső méretei nem változtak számottevően az elődmodellhez viszonyítva, a láb- és a válltér is jelentősen nőtt. Ráadásként a csomagtérpadló a lehető legalacsonyabbra került, és az ülés ledöntésével óriási rakodható felület alakítható ki.

Az új HR-V e:HEV 2021. végén debütál az öreg kontinensen.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/