/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
audi tt, civic type r, honda civic, mugen, tokiói autószalon, tuning

Orrcátlanság

Audi orrot kapott a Honda Civic

időpont:2019. január 12. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Hondák nemesítésére szakosodott Mugen leleplezte friss tuningcsomagját az új Civic Type R-hez a Tokiói Autószalonon. Az RC20GT névre keresztelt pakk egyelőre még nem érte el a gyártási státuszt, de talán nem is baj, mert a front rész szerintünk túl „Audisra” sikerült.

honda, hr-v, mugen, tokiói autószalon, type r

gyári tuning

Mugen Hondák Tokióban

időpont:2015. december 31. 13:20

szerző:Autoblog

címkék:

A Tokiói Autószalon néhány héten belül megnyitja kapuit, a gyártók pedig már szivárogtatnak információkat ott megjelenő újdonságaikról. A Honda például teljes modellsorozatával jelen lesz az eseményen, érdekességként pedig a Mugen tuningos verziók is bemutatkoznak.

civic, honda, mugen, type r

DOPPING

Európába jön a 240 lóerős Mugen Civic

időpont:2009. július 06. 19:01

szerző:Autoblog

címkék:

A Honda megerősítette, dolgozik egy még erősebb Civic Type R modellen, amely 240 lóerős kétliteres szívómotort és Mugen alkatrészeket fog kapni. A prototípus már elkészült, ez látható a fotókon.

civic, honda, mugen

VILLÁMTEMPÓ

Rekordidő alatt kelt el az összes Honda Civic Mugen

időpont:2007. szeptember 21. 16:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Mugen-féle Civic RR már bemutatásakor megmozgatta a Honda-rajongók fantáziáját, hiszen a felspécizett limuzin 240 lóerős motort kapott, alá pedig versenypályára is alkalmas futóművet toltak. Az egyedi modellből mindössze háromszáz darabot készít a japán autógyár (mindet az otthoni piacra), ezeket az interneten, szeptember 14-én reggel 9 órától lehetett megrendelni. 9:10-re az értékesítés be is fejeződött, ennyi időre volt szükség ahhoz, hogy az összes pédány gazdára találjon. A Civic Mugen RR-ekért átszámítva 7,5 millió forint körüli összeget kell fizetni.