/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még stílusosabb lehet a Honda HR-V

2022. február 02. 16:10   |   Autoblog
címkék:  

Több tartozékcsomagot vezet be a Honda a vadonatúj HR-V-hez, hogy a felhasználók még inkább a mindennapos igényeikhez igazíthassák a modellt. A kategóriaelső helykínálattal büszkélkedő, kompakt szabadidőautó 2022 februárjában érkezik a hazai márkakereskedésekbe és megannyi külső-belső kiegészítő érhető el hozzá.

A Berlina Black fényezésű Sport csomaggal például kidomboríthatóak a HR-V atletikus jellemvonásai, amely magában foglalja a sportos, színezett hűtőrácsot és csomagtérajtó-szpojlert, az első lökhárítót, a hátsó dekorációt, valamint a karosszéria színére fényezett, krómbetétekkel látványosabbá tett, alsó oldaldíszítést.

Az Obscura Black csomag pedig a karosszéria színére festett, illetve Berlina Black fényezésű hűtőrácsával, első és hátsó alsó díszítésével, ködfényszóró-keretével, külsőtükör-borításával és csomagtérajtó-szpojlerével vonzza a tekinteteket.

Az Ilmenite Titanium külső felszereltségi csomaggal pedig a HR-V prémium karaktere emelhető ki. Ez a csomag titánszínű ködfényszóró-kereteket, tükörborításokat és csomagtérajtó-díszítéseket tartalmaz.

A HR-V belső teréhez ugyancsak kínál tartozékokat a Honda. Az Ilmenite Titanium utastér csomag titánszínű kormánykerék- és ajtókárpit-díszítést, valamint váltókulissza-keretet foglal magában, míg a Bőrkárpitozás csomag részeként Dark Brown és Midnight Black színű, klasszikus marhabőr és kifinomult Alston szövet kombinációja kerül az ülésekre, valamint a középső könyöktámaszra. Ezek a kimagasló minőségű és strapabíró anyagok még magasabb színvonalra emelik a HR-V-t.

A használati értéket növelő Cargo csomag azoknak készül, akik sokat szállítanak különleges tárgyakat vagy egyszerűen csak szeretik elkülöníteni a bőröndjeiket. Az osztott, vízhatlan csomagtértálca megakadályozza, hogy elmozduljanak a poggyászok, valamint megóvja a kárpitozást a kosztól, sártól stb. Szintén a jármű védelmét szolgálja a strapabíró, rozsdamentes acélból készülő rakodóperem védő burkolat, míg a poggyászteret és az autó mögötti részt egyaránt fénybe borító csomagtérajtó-világítást a nagyobb kényelem és biztonság jegyében fejlesztették ki.

Aki olyan csomagot keres, amely tökéletesen illik elfoglalt hétköznapjaihoz, az Active Lifestyle pakkot választhatja. Ez nemcsak karcoktól, horpadásoktól védelmező küszöbborítást, első és hátsó sárvédő gumit, valamint kihajtható csomagtér-szőnyeget tartalmaz, hanem integrált, vezeték nélküli telefontöltőt is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/