/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
hibrid, honda, ima, insight, jazz

ÚJ FORMA ÉS TARTALOM

Érkezik az új Honda Jazz, hibrid változatban is

időpont:2011. március 19. 20:01

szerző:Autoblog

címkék:

Bemutatkozott az átfésült Honda Jazz és hibrid változata. Az itthon is nagyon népszerű kisautón számos dolgot módosítottak, stílusosabb lett a megjelenés, takarékosabbak lettek a motorok, és még jobb lett a Jazz legendás variálhatósága. Újra van CVT váltó is.

euro ncap, hibrid, insight, prius, törésteszt

EURO NCAP

Csillaghullás

időpont:2009. augusztus 31. 17:06

szerző:Autoblog

címkék:

Az Euro NCAP tesztközpontjában legutóbb nyolc új autót eresztettek a „falnak", s hét közülük meg is kapta az ötcsillagos minősítést. A törésteszteknek alávetett járművek között ezúttal volt két hibrid is, a Honda Insight és a Toyota Prius.

hibrid, honda, insight

MÉRGES PORSZÍVÓ

Honda Insight hibrid tuning

időpont:2009. augusztus 04. 18:24

szerző:Autoblog

címkék:

A japán Exclusive Zeus tuningcég kezelésbe vette a Honda nagy sikerű hibridjét, az Insightot. Az eredményt látva kijelenthetjük, hogy egy zöld autó is kinézhet állatul.

autóteszt, hibrid, honda, insight, prius, toyota

AUTÓBLOG TESZT

Fontoltan haladó: Honda Insight

időpont:2009. július 28. 13:47

szerző:Autoblog

címkék:

A Honda Insight nem olyan hibrid, mint a Toyota Prius, nem képes kizárólag elektromos hajtással haladni, viszont környezettudatos vezetésre tanít. Próbálja rászoktatni a sofőrt a finom tempóra és teljesítményét virágokkal pontozza.

eco tour, hibrid, honda, insight

FENNTARTHATÓSÁG

Honda Eco Tour 2009

időpont:2009. június 05. 16:52

szerző:Autoblog

címkék:

A Honda elkötelezett a hatékony és gazdaságos közlekedés, a fenntartható fejlődés, valamint a környezetvédelem iránt. Ennek egyik bizonyítéka a napokban hazánkban megrendezett Honda Eco Tour 2009 gazdaságossági verseny volt.

blue will, hibrid, hyundai, insight, plug-in, prius, szöul

Prius/Insight konkurenst fejleszt a Hyundai

időpont:2009. április 23. 16:53

szerző:Autoblog

címkék:

A Hyundai két új hibrid modellt készül bevezetni 2012-ben. Az autók párhuzamos hibrid technológiát használnak, azaz benzin és villanymotorjuk külön-külön és együttesen is képes hajtani a járműveket, amelyek egyike hálózatból is tölthető (plug-in) hibrid lesz.

hibrid, honda, insight

ÚJ TECHNOLÓGIA

Egyedülálló öko-vezetési rendszer a Hondától

időpont:2008. november 20. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Honda egy újfajta, takarékos vezetést segítő rendszert mutatott be új generációs Insight hibrid modelljében. A rendszer három funkciót kombinál az üzemanyag-takarékos vezetés érdekében: az ECON mód a hajtáslánc elemeit (pl. motor és váltó) szabályozza, a guidance, azaz irányító funkció a sofőrt vezetési stílusáról tájékozatja, míg a scoring, az eredményjelző funkció azonnali és hosszú távú összefoglalást ad a sofőr teljesítményéről minden túra után. Utóbbi grafikus levelekkel minősíti a sofőrt; minél nagyobbra nőnek a levelek, a sofőrnek annál inkább sikerült elsajátítania a finom, takarékos vezetési stílust. Folytatás az ugrás után!