/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
kia, kia soul, soul

ráncfelvarrás

Felfrissült és megerősödött a Kia Soul

időpont:2016. szeptember 26. 17:45

szerző:Autoblog

címkék:

Időszakos frissítésen esett át a Kia Soul, melynek keretében kívül-belül korszerűsödött, új biztonsági és infotainment berendezéseket kapott, motorpalettája pedig új turbómotorral bővült.

autóteszt, kia, soul

AUTÓBLOG TESZT

A Soul visszavág – Kia Soul 1.6 CRDI teszt

időpont:2015. március 16. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Jócskán megújult a Kia kisautója, ami a feledhető első generáció után alapelvárás volt, ám az, hogy honnan húztak elő ennyi jó dolgot a mérnökök, rejtély. Ha az előd ezen szolgáltatások felét tudta volna, akkor máig az egyik legsikeresebb típus lehetne.

elektromos, kia, soul, soul ev

úttörő

Elindult az elektromos Kia Soul sorozatgyártása

időpont:2014. június 17. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia történetében mérföldkőnek számító, emissziómentes Soul EV az első, Koreán kívül is forgalomba kerülő elektromos Kia. A 110 lóerős villanymotorral szerelt jármű hatótávolsága kategóriaelső, 212 kilométer. Az év második félévében érkezik.

kia, soul

jó arc

Megérkezett az új Kia Soul

időpont:2014. június 13. 17:40

szerző:Autoblog

címkék:

Megérkezett hazánkba az új Kia Soul, a koreai márka kompakt szabadidőautója, amely komolyabb, felnőttesebb lett, ám egyedi karakterét nem veszítette el. 1,6 literes benzin és dízelmotorral vásárolható meg, akciósan már 3 899 000 forinttól.

elektromos, kia, soul, soul ev

soul ev

Már tesztelik az elektromos Kia Soult

időpont:2014. február 16. 08:30

szerző:Autoblog

címkék:

Már tesztelik a Kia Soul EV-t, amely a koreai márka első, világszerte értékesített elektromos autója lesz. Gyártása 2014 második félévében kezdődik, európai és észak-amerikai értékesítése az év végén indul.

frankfurt, frankfurti autószalon, kia, optima, soul

modernebb idők

Felfrissült a Kia Optima és a Soul

időpont:2013. szeptember 18. 20:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia a Frankfurti Autószalonon mutatta be a felfrissített Optima és Soul modelljeit. Az Optima új külsővel, emelt szintű minőséggel és új felszerelésekkel, míg a Soul a tavalyi Track’ster tanulmány által inspirált megjelenéssel és új kialakítású beltérrel érkezett.

chicago, kia, soul, track'ster

TRACK'STER

Ennyire állat Kia sem volt még

időpont:2012. február 16. 18:38

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia kaliforniai dizájnstúdiója a Chicagói Autószalonra építette a Track'ster tanulmányt, amely tulajdonképpen a Soul kétajtós, teljesítményre kihegyezett testvére. Kemény, mint egy bulldog.

3008, alto, euro ncap, i20, jazz, q5, soul

NINCS KOCKÁZAT

A kisautók biztonságban nem maradnak el a nagyoktól

időpont:2009. május 27. 19:00

szerző:Autoblog

címkék:

A tesztelt típusok közül öt megszerezte a maximális ötcsillagos minősítést, az alacsonyabb árkategóriában versenyző modellek is, ezért ismét bizonyítást nyert, hogy a kisebb karosszéria nem jelent biztonsági kockázatot.

elektromos, fcev, hibrid, hidrogén, kia, lítium-ion, párizs, soul, üzemanyagcella

EMISSZIÓ CSÖKKENTÉS

Zöld zónás Kiák Párizsban

időpont:2008. október 03. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia négy új modelljét mutatja be "zöld zónájában" Párizsban. A Kia cee'd ISG, a Soul Hybrid, a cee'd Hybrid és a Sportage FCEV modellek a jövő környezetbarát technológiájába történő folyamatos és nagymértékű befektetés legújabb eredményei. 2009-től a Kia fokozatosan bevezeti sorozatgyártású modelljeibe a tanulmányautókban felvonultatott környezetbarát technológiákat.

crossover, kia, soul

SOUL

Jövő februárban érkezik a Kia városi kompaktja

időpont:2008. szeptember 04. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Soul egy ötajtós, csapotthátú, elsőkerék-meghajtású autó, magasan futó tetővonallal és szokatlanul hosszú tengelytávval. Feltűnő megjelenését függőleges méretei okozzák. Magassága 1610 mm; a szélvédő alapja 135 mm-rel magasabb, mint egy átlagos kompakt autónál, a csípőpont pedig 120 mm-rel van magasabban. Az autó hasmagassága is jelentősebb az átlagnál. A Soul-ban állítólag öt felnőtt ember is kényelmesen elfér, tekintve, hogy a fej-, láb- és válltér megegyezik vagy meg is haladja sok nagyobb autó belső méreteit.

detroit, genf, kia, párizs, soul

EGYÉNI SZINT

Hivatalos fotók az új Kiáról

időpont:2008. május 22. 17:44

szerző:Autoblog

címkék:

Először a 2006-os Detroiti Autószalonon lehetett látni, idén, a Genfi Autószalonon pedig már három változatban is megtekinthető volt (Soul Burner, Soul Diva, Soul Searcher). A Soul sorozatgyártásba kerül, a végleges autóval pedig majd az idei Párizsi Autószalonon lehet találkozni. Persze a szériaváltozat nem olyan radikális, mint a tanulmányautók, de a különleges külső színek mellett a Kia rengeteg perszonalizációs lehetőséget ígér a leendő vásárlóknak. A kiskocsi gyártása szeptemberben kezdődik, gépteteje alá valószínűleg kétliteres benzinmotor kerül. Íme a hivatalos képek az újdonságról!

kia, soul

PANDA-KONKURENS

Kémfotókon a Kia Soul

időpont:2008. március 17. 13:31

szerző:Autoblog

címkék:

Alig vagyunk túl a Genfi Autószalonon, ahol egyszerre három Soul tanulmányt is bemutatott a Kia, megérkeztek az első kémfotók a szériaváltozatról. A végleges Soul premierje még idén várható, a felvételekről kiderül, hogy a formavilág egészen közel áll a koncepciókéhoz. Mondjuk, a koreaiak Genfben megmondták, a szériagyártású kivitel csak apróságokban fog eltérni a kiállított daraboktól. Galéria a címre kattintva!