/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
eiffel-torony, hidrogén, megújuló, párizs, toyota

megújuló forrás

A nap képe: környezetbarát fényárban ragyog az Eiffel-torony

időpont:2021. május 27. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

Akik tegnap este az Eiffel-torony környékén jártak, láthatták, hogy Párizs híres jelképe zöld fénybe burkolózott. A világításhoz szükséges áramot a Toyota üzemanyagcellás technológiájával működő GEH2 generátor termeli, amit megújuló forrásból származó hidrogén hajtott.

dízel, hidrogén, mirai, párizs, taxi, toyota mirai

nagy váltás

Hidrogén váltja a dízelt a francia taxipiac legnagyobb szereplőjénél

időpont:2021. február 19. 18:35

szerző:Autoblog

címkék:

Évek óta a taxitársaságok jelentik a dízelautók utolsó bástyáját Európában. Ez azonban megváltozhat Franciaországban, ahol a hidrogén mobilitási piac egyik vezető szereplője 600 darab új generációs Toyota Mirai szedánnal kíván kiváltani ugyanennyi dízelüzemű járművet.

ds, ds 7 crossback, ds 7 crossback louvre, louvre, múzeum, párizs

DS 7 Crossback Louvre: igazi művészeti élmény

időpont:2020. szeptember 07. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

A DS Automobiles 2015-ös megalakulása óta áll partneri kapcsolatban a Louvre múzeummal. A kiválóságon, a szakértelmen és az innováción alapuló jövőkép kialakításának célja, hogy világszerte népszerűsítse Franciaországot és Párizst.

audi tt, párizs, tt, tt sportback

résmodell

Ötajtós Audi TT Párizsban

időpont:2014. október 02. 15:00

szerző:Autoblog

címkék:

Az Audi TT az elmúlt húsz év egyik meghatározó dizájn-ikonja. Az elkövetkező években pedig az Audi az A5 Sportback és az A7 Sportback formájában sportos és elegáns ötajtós modelleket tervez. Az ötajtós TT Sportback concept e két koncepciót ötvözi.

ds, ds3, ds3 cabrio, párizs

haute couture

Két új DS tanulmány a hölgyeknek

időpont:2014. szeptember 16. 20:30

szerző:Autoblog

címkék:

A DS és a párizsi Ines de La Fressange divatház közösen álmodott meg két egyedi tanulmányt, az egyiket a DS 3-ból, a másikat a DS 3 Cabrióból kiindulva. Sugárzik róluk, hogy sikkes, modern és független párizsi nőknek tervezték őket.

f-type, jaguar, párizs

ugrásra kész

Egy Jaguar a Porsche 911 ellen

időpont:2012. október 01. 16:55

szerző:Autoblog

címkék:

A Jaguar a Párizsi Autószalonon leleplezte új kétüléses sportkocsiját, az F-Type-ot, amely megszorongathatja a Porsche 911-est is. A tervezők szerencsére maximálisan tartották magukat a C-X16 tanulmányautón alkalmazott stílusjegyekhez, csupán a tetőtől szabadultak meg.

adam, opel, párizs

VÁROSI SIKK

Párizsban debütál az Opel Adam

időpont:2012. szeptember 27. 14:15

szerző:Autoblog

címkék:

Az Adam, az Opel sikkes városi autója várhatóan nagy érdeklődést kelt majd, mikor megcsillantja gyakorlatilag határtalan személyre szabási lehetőségeit világpremierjén, a Párizsi Autószalonon. A forgalmazás háromféle benzinmotorral indul, 2013. elején.

hyundai, i30, párizs

ÁRAMVONAL

Párizsban debütál a háromajtós Hyundai i30

időpont:2012. szeptember 19. 14:09

szerző:Autoblog

címkék:

Az ötajtós és a kombi után a Hyundai i30 háromajtós kivitele is bemutatkozik; a modell világpremierjére a Párizsi Autószalonon kerül sor. A háromajtós modellváltozat egyik legnagyobb vonzereje értelemszerűen a sportos formaterve.

full hibrid, hibrid, lexus, lf-cc, lf-lc, párizs

JAPÁN ELLENFÉL

Középméretű sportkupéval támad a Lexus

időpont:2012. szeptember 18. 19:07

szerző:Autoblog

címkék:

Az idei Párizsi Autószalonon színre lép az LF-CC. A full hibrid hajtáslánccal rendelkező kocsi sorozatgyártású kivitele az Audi A5, a BMW 3-as és a Mercedes C-osztály Coupe ellenfele lesz.

bmw, concept active tourer, elektromos, hibrid, párizs, plug-in

ÚJ SZELEK

Egy forradalmi BMW, amelyik elöl hajt

időpont:2012. szeptember 14. 20:38

szerző:Autoblog

címkék:

A Párizsi Autószalon BMW standjának fő attrakciója lesz az új fejlesztésű, Golf méretű, hálózatról tölthető hibrid hajtásláncú Concept Active Tourer tanulmányautó, amely jelentős mérföldkőnek számít a BMW márka, illetve modellportfoliója fejlődésének útján.

mazda, mazda6, párizs

ZÁSZLÓSHAJÓ

Az első képek az új Mazda6 kombiról

időpont:2012. szeptember 05. 11:51

szerző:Autoblog

címkék:

A Mazda a 2012. évi Párizsi Autószalonon tartja a vadonatúj Mazda6 kombi világpremierjét, amelyben egyúttal a Mazda új fejlesztésű, Euro 6-os Skyactiv-D 2.2 Clean Diesel erőforrása is bemutatkozik.

911, párizs, porsche

CARRERA 4

Itt az összkerekes Porsche 911

időpont:2012. augusztus 29. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az októberi Párizsi Autószalonon debütál az új négykerék-hajtású Porsche 911, mégpedig négyféle verzióban. A Carrera 4 alapmodell 65 kilogrammal könnyebb az elődjénél, és a többi összkerekes kivitellel egyetemben 16 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyaszt.