/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
adam, corsa, karl, opel

karl

Jövő nyáron érkezik a legkisebb Opel

időpont:2014. december 03. 12:25

szerző:Autoblog

címkék:

Teljessé válik az Opel kisautó-palettája, jövő nyáron érkezik a 3,68 méter hosszú Karl, amely a Corsa és az Adam alá tagozódik be. A miniautóban akár öten is elférnek, mégis kevesebbe kerül majd tízezer eurónál. Egyliteres, 75 lóerős háromhengeres motor mozgatja.

adam, corsa, karl, opel

karl

Jön a mini Opel

időpont:2014. szeptember 11. 12:00

szerző:Autoblog

címkék:

Lefelé bővít az Opel, jövő nyáron érkezik az Adamnél is kisebb, ötajtós Karl. Ezzel a villámos márka történetének legerősebb kisautó portfóliója jön létre, amely mindenféle igényt kielégít.

adam, adam rocks, crossover, opel

adam rocks

Mini crossover az Opeltől

időpont:2014. szeptember 02. 16:00

szerző:Autoblog

címkék:

A városi mini crossoverként aposztrofált Adam Rocks-t egyedi dizájn, emelt hasmagasság és hatalmas vászontető jellemzi, orrában pedig az új generációs, közvetlen befecskendezéses, 1 literes Ecotec turbómotor dolgozik. Idén ősszel kerül a márkakereskedésekbe.

adam, corsa, opel

Lemez alatt a lényeg

Itt az új Opel Corsa

időpont:2014. július 09. 19:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A General Motors bemutatta városi kisautójának legújabb kiadását, mely a nagyérdemű előtt a Párizsi Autószalonon lesz közelről is szemügyre vehető. Az újdonság az Adam által kitaposott designösvényt követi.

adam, corsa, meriva, opel

Leplezetlenül

Reklámforgatáson bukott le az új Opel Corsa

időpont:2014. június 22. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Három- és ötajtós változatban egyaránt lefényképezték a július 10-én bemutatásra kerülő Opel Corsa legújabb változatát. Az alsókategóriás autó az új Adamtől és a Merivától is örökölt jegyeket.

adam, opc, opel

Fiatalos sportosság

Itt a legvadabb Opel Adam

időpont:2014. március 04. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az Adam S 1.4 literes 150 lóerős turbómotort, Performance-futóművet és OPC fékrendszert kap. Ráadásul minden tulajdonos saját kívánsága szerint szabhatja át jövőbeli kedvencét.

adam, adam rocks, genfi autószalon, opel

új szegmens

Opel Adam Rocks, a városi mini crossover

időpont:2014. február 20. 12:10

szerző:Autoblog

címkék:

Érkezik az Opel Adam család újabb tagja, a dögös Adam Rocks, amely újabbakat fűz a személyre szabás megszámlálhatatlan lehetőségeihez, és már az Opel új motorgenerációjának turbómotorjai hajtják. Nyáron kerül piacra.

adam, opel

sidi turbo

115 lóerős az Opel új háromhengerese

időpont:2013. október 08. 17:00

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel mindent elárult új háromhengeres benzinmotorjáról. A tiszta üzemű, csendes és sima járású 1,0 literes SIDI Turbo magasabb szintre emeli a háromhengeresek működési kultúráját, amikor jövőre bemutatkozik az Opel ADAM erőforrásaként.

adam, opel

kicsi és erős

Háromhengeres turbómotor az Opeltől

időpont:2013. augusztus 07. 14:55

szerző:Autoblog

címkék:

Jövőre az Adam kisautóban debütál az Opel új egyliteres háromhengeres turbómotorja, amely egy új 1-1,4 liter lökettérfogatú motorcsalád első tagja.

adam, opel, opel adam

ADAM

Megérkezett az Opel prémium kisautója

időpont:2013. március 21. 14:15

szerző:Autoblog

címkék:

Hazánkban is megkezdődött az Opel stílusos kisautójának, az Adamnek értékesítése. A kivételesen variálható és testre szabható prémium kisautó magyarországi indulóára 3 050 000 forint.

adam, astra opc, opel

adam és astra cup

Az Opel visszatér az autósportba

időpont:2012. november 27. 20:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel visszatér az autóversenyzés világába. Az Opel Adam rali futamokon és kupa versenyeken bizonyíthat, míg az Astra OPC-k pályaversenyeken és márkakupán vesznek majd részt. A legtehetségesebb pilóták később a nemzetközi színtéren is kipróbálhatják magukat.

adam, opel, párizs

VÁROSI SIKK

Párizsban debütál az Opel Adam

időpont:2012. szeptember 27. 14:15

szerző:Autoblog

címkék:

Az Adam, az Opel sikkes városi autója várhatóan nagy érdeklődést kelt majd, mikor megcsillantja gyakorlatilag határtalan személyre szabási lehetőségeit világpremierjén, a Párizsi Autószalonon. A forgalmazás háromféle benzinmotorral indul, 2013. elején.