rav4, suv, toyota, trd

trd-kezelés

Valódi terepjárót faragtak a Toyota RAV4-ből

időpont:2019. február 13. 16:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota Racing Development kezelésbe vette az új generációs Toyota RAV4-est és minden korábbinál komolyabb terepjárót faragott belőle.

kompakt suv, párizsi autószalon, rav4, suv, toyota, új rav4

kategóriateremtő

Itt a vadonatúj Toyota RAV4

időpont:2018. október 03. 13:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Párizsi Autószalonon bemutatkozott az új Toyota RAV4 európai kivitele. A SUV szegmens megteremtője immár ötödik generációjába lépett és mindjárt hibrid hajtásláncokkal állt a közönség elé. Később kétliteres benzinmotorral is elérhető lesz.

rav4, toyota, toyota rav4, új rav4

az ötödik

Leleplezték az új Toyota RAV4-et

időpont:2018. március 28. 12:15

szerző:Autoblog

címkék:

A New York-i Autószalonon lehullt a lepel az autópiac egyik legfontosabb idei újdonságáról, az ötödik generációs Toyota RAV4-ről. A RAV4 továbbfejlesztett hajtásláncokat, intelligens biztonsági megoldásokat és remek terepképességet kínál.

ausztrália, autóbaleset, autópálya, celica, rav4, toyota, videó

A zsúfoltság eredménye

Nagy balesetet okoz az ostoba Toyotás – videó

időpont:2017. július 08. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Bármilyen hihetetlen, nem csak hazánkban és Oroszországban vannak merész autós húzások és durva balesetek, hanem a Föld másik felén sem tud mindenki ésszel vezetni. Jól bizonyítja ezt az alábbi, ausztráliai felvétel egy Toyota Celicával a főszerepben.

elektromos, full hibrid, hibrid, rav4, toyota, új rav4

Megjött a hibrid Toyota RAV4

időpont:2016. február 03. 19:35

szerző:Autoblog

címkék:

Megérkezett a RAV4 hibrid változata. A modell hajtáslánca egy 2,5 literes benzinmotorból és egy vagy két villanymotorból áll, az összteljesítmény 197 lóerő. Első- és összkerékhajtással egyaránt elérhető, indulóára 8,4 millió forint.

a nap képe, kutya, rav4, románia, toyota

Valamit kereshettek?

A nap képe: Éhes kutyák marcangolták szét a Toyotát

időpont:2015. október 04. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nem tudni miért, de egy új Toyota RAV4-est csonkított meg hétfő este egy csoport éhező, kóbor kutya. A durván helyben hagyott autót ráadásul a tulajdonosnak saját pénzén kell megjavíttatnia.

hibrid, rav4, toyota

egyedülálló

Jön a hibrid Toyota RAV4

időpont:2015. április 06. 17:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota egyedülálló ajánlattal készül a kompakt SUV szegmensben: megalkotta a RAV4 hibrid modellt, amelyben a 2,5 literes benzinmotor kiegészül egy, a hátsó tengelyen lévő elektromotorral. A hibrid modellel egy új formavilág is bemutatkozik.

autóteszt, rav4, toyota

autóblog teszt

Toyota RAV4 2.0 D-4D Premium – nagymenő

időpont:2014. június 04. 14:00

szerző:DG

címkék:

A kompakt szabadidő-autók szegmensét megteremtő Toyota RAV4 immár húsz éves, a negyedik generációs modell pedig megfelel a legmagasabb elvárásoknak is. Az új kétliteres dízelmotorral teszteltük.

euro ncap, octavia, rav4, skoda, törésteszt, zoe

biztonság

Škoda Octavia a legjobbak között

időpont:2013. március 11. 20:00

szerző:DG

címkék:

Már az idei, szigorított követelményrendszerben vizsgázott le négy új autó az Euro NCAP törésteszt-sorozatán. A Renault ZOE, a Škoda Octavia, a Toyota Auris és a Toyota RAV4 mind ötcsillagos minősítést szereztek, azonban az Octaviát négy Advanced díjjal is kitűntették.

los angeles, rav4, toyota

kategória alapító

Színre lépett az új Toyota RAV4

időpont:2012. november 30. 21:05

szerző:DG

címkék:

A Los Angeles-i Autókiállításon a Toyota bemutatta a RAV4 kompakt szabadidő-autó negyedik generációját. Az új modell látványos, divatos megjelenéssel büszkélkedhet, emellett a karosszériája nagyot nőtt, mellyel párhuzamosan az utastere is sokkal tágasabb lett.

rav4, toyota

KIS FRISSÍTÉS

Megújul a Toyota RAV4

időpont:2009. április 28. 13:23

szerző:stitch

címkék:

Csendben, szinte alig észrevehetően újította meg a Toyota a RAV4-et. A szabadidőautó minimálisan átalakított külsővel és optimalizált motorokkal érkezik.

rav4, scion, toyota

LEFELÉ NYITNAK

Jön a Toyota kisméretű SUV-ja

időpont:2007. november 13. 14:38

szerző:DG

címkék:

Korábban arról cikkeztek, hogy a Toyota Európában is bevezeti Scion márkáját, most azonban úgy néz ki, hogy a Toyota helyette egy kisméretű szabadidő-autóval bővíti termékpalettáját. Az Automotive News megerősítette, hogy a japán gyártó a belpiaci Toyota Ist és az amerikai Scion xD európai változatával szélesíti modellpalettáját az öreg kontinensen. A RAV4 alá pozícionált SUV segíthet a Toyotának ambiciózus tervei elérésében (1,3 millió darabos európai értékesítés 2009-re). A kisméretű Toyota szabadidő-autó jövő márciusban, a Genfi Autószalonon mutatkozik be.