/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
rav4, toyota, toyota rav4

modernizálás

Megújul a világ kedvenc szabadidőjárműve

időpont:2022. augusztus 04. 16:15

szerző:Autoblog

címkék:

A 2023-as modellévben új digitális és multimédiás szolgáltatásokkal, valamint továbbfejlesztett biztonsági jellemzőkkel frissül a Toyota RAV4 európai kivitele.

rav4, suv, toyota, toyota rav4

új mérföldkő

Gazdára talált a tízmilliomodik Toyota RAV4

időpont:2020. április 15. 20:15

szerző:Autoblog

címkék:

Tízmillió darabos eladásával új mérföldkőhöz érkezett a Toyota úttörő SUV-modellje: a tekintélyes mennyiség 26 évet és öt modellgenerációt ölel fel. A Toyota RAV4 alapozta meg a kompakt városi terepjárók piacát, ahol ma világszerte a legnépszerűbb modellnek számít.

autós videó, bmw x1, gyalogos, gyalogosészlelés, honda cr-v, iihs, közlekedésbiztonság, toyota rav4, új outlander, új xc40

Gyalogosgázolás

Nem vizsgázott jól a gyalogosvédelmi teszten a BMW X1 – videó

11 városi terepjárót vizsgált az Amerikai Biztosítók Közlekedésbiztonsági Intézete a gyalogosvédelemre vonatkozóan, ám közülük csak négy ért el kiváló minősítést, kettő pedig elég rosszat. Az új BMW X1 teljesen leszerepelt, de a Mitsubishi Outlander sem tökéletes.

rav4, toyota, toyota rav4, új rav4

az ötödik

Leleplezték az új Toyota RAV4-et

időpont:2018. március 28. 12:15

szerző:Autoblog

címkék:

A New York-i Autószalonon lehullt a lepel az autópiac egyik legfontosabb idei újdonságáról, az ötödik generációs Toyota RAV4-ről. A RAV4 továbbfejlesztett hajtásláncokat, intelligens biztonsági megoldásokat és remek terepképességet kínál.