/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
celica, csillagok háborúja, star wars, star wars celica, toyota

star wars GT

A nap képe: a világ egyetlen űr Celicája

időpont:2021. július 06. 13:00

szerző:Autoblog

címkék:

Ha a Csillagok háborúja filmeposz járműveire gondolunk, általában X-szárnyú vadászgépek, csillagrombolók, szárazföldi siklók, birodalmi lépegetők, vagy Han Solo Millennium Falcon űrhajója juthat eszünkbe. Pedig a kitalált univerzumnak egy hivatalos autója is létezett.

celica, century, crown, rav4, toyota, toyota 7

újdonságok

Forradalmi jelentőségű Toyota innovációk, melyekről sosem hallott

időpont:2021. május 18. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Mi a közös a világ első elektromos szabadidőjárművében, a világ első azbesztmentes tengelykapcsolójában vagy a világ első turbómotoros versenyautójában? Eláruljuk: mindegyik a Toyota nevéhez köthető.

celica, celica supra, gt four, japán, toyota, toyota celica, wrc

ikon

Ötven éves a Toyota Celica

időpont:2020. november 10. 17:30

szerző:Autoblog

címkék:

Idén lenne ötven éves a japán sportautó-építés legendás klasszikusa. A Toyota Celica a lehető legjobbkor született, és sokak bánatára ereje teljében távozott.

celica, gt four, sainz, st165, st165 gt-four, toyota

st165 gt-four

Eladó Carlos Sainz legendás versenyautója

időpont:2019. szeptember 23. 14:00

szerző:Autoblog

címkék:

Egy belga veteránautó-kereskedő kínálatában bukkant fel a Toyota ralitörténelmének egyik korai, emblematikus relikviája. Az eladásra kínált Celica ST165-tel már világbajnokként versenyzett Carlos Sainz.

celica, celica gt-four, rali, rali világbajnokság, sainz, toyota

bajnok

Egy Toyota Celica 75 millió forintért

időpont:2018. október 01. 15:00

szerző:Autoblog

címkék:

Olaszországban eladósorba került egy 26 éves Toyota Celica. A leírás szerint soha nem kímélték, fényezése már rég nem az eredeti, tulajdonosa mégis egy új Ferrari árának megfelelő összeget kér érte – és alighanem még így is baráti ajánlatnak számít.

celica, elektromos, toyota, villanyautó

A nap képe: az elektromos Toyota Celica

időpont:2018. február 06. 11:50

szerző:Autoblog

címkék:

Adam Lansing 12 évesen mást sem hallott otthon, minthogy bátyja folyamatosan pénzt kunyerált szüleiktől benzinre. Ekkor elhatározta, ő aztán soha nem hozza magát ilyen kínos helyzetbe.

celica, toyota, toyota celica

oldalhajtás

Visszatér a Toyota Celica

időpont:2017. szeptember 26. 10:10

szerző:Autoblog

címkék:

Meg nem nevezett forrásból kiszivárgott hírek szerint a Toyota az elmúlt hetekben szabadalmaztatta a Celica modellnevet Észak-Amerikában és ugyanerre készül Európában is. Még nem tudni, milyen jellegű modell kapja a legendás nevet.

ausztrália, autóbaleset, autópálya, celica, rav4, toyota, videó

A zsúfoltság eredménye

Nagy balesetet okoz az ostoba Toyotás – videó

időpont:2017. július 08. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Bármilyen hihetetlen, nem csak hazánkban és Oroszországban vannak merész autós húzások és durva balesetek, hanem a Föld másik felén sem tud mindenki ésszel vezetni. Jól bizonyítja ezt az alábbi, ausztráliai felvétel egy Toyota Celicával a főszerepben.

a nap képe, celica, replika, supra, toyota

Tökéletes klón

A nap képe: Toyota Celicából készített Supra

időpont:2014. november 08. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy 18 éves autófanatikus úgy gondolta, nem fog tovább eredménytelenül Toyota Supra után keresgélni, hanem épít egyet magának. A donor pedig házon belülről jött hozzá egy korabeli Celica személyében.

celica, goodwood, sebességfesztivál, toyota, wrc

GOODWOOD

A nap képe: egy nem hétköznapi Toyota Celica

időpont:2011. július 06. 16:14

szerző:Autoblog

címkék:

A Goodwoodi Sebességfesztiválon a pilóták évente összemérik képességeiket az 1850 méter hosszú Goodwood House pályán; az nyer, aki a legjobb idővel teljesíti azt. Idén a korábbi brit rali bajnok, Johnny Milner mindenkit lenyomott 800 lóerős Toyota Celicájával.

antal krisztián, celica, pikes peak, toyota

HAJRÁ KRISZTIÁN!

Idén magyar indulója is lesz a Pikes Peak-nek

időpont:2010. május 14. 17:06

szerző:Autoblog

címkék:

Hegyi verseny 4000 méter fölötti magasságon? Bizony, ez a világ egyik leghíresebb autóversenye, a Pikes Peak. A helyszín Colorado, a táv 19,99 kilométer. A rajt 2862 méteres magasságban van, a cél pedig 4300 méteren. Idén magyar versenyző is rajthoz áll...

celica, subaru, toyota

MEGLEPETÉS

A Subarutól jön az új Toyota Celica

időpont:2008. február 04. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota németországi részlegének főnöke, Markus Schrick tavaly novemberben kotyogta el, hogy a gyár számos sportautó, köztük az új Celica tervein dolgozik. Japán magazinok értesülései szerint az új modell már jövőre megérkezhet, fejlesztése a Subaruval közösen történik és két változatban lesz kapható: érkezik egy olcsóbb GT és egy összkerékhajtású GT-Four kivitel is. A pletykákat alátámasztja, hogy mióta a Toyota tavaly részesedést szerzett a Subaruban, a két gyár osztozik a termelési kapacitásokon és a mérnököket is cserélgeti egymás között. A GT változat ára állítólag 20 ezer dollár alatt lesz, motorja kétliteres, normál feltöltésű Subaru-boxer, mely a hátsó kerekeket hajtja majd. A GT-Four kivitel az Impreza STi 300 lóerős turbómotorját kapná, mindkét modell a Subaru gunmai üzemében készülne.