/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nagy balesetet okoz az ostoba Toyotás – videó

2017. július 08. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bármilyen hihetetlen, nem csak hazánkban és Oroszországban vannak merész autós húzások és durva balesetek, hanem a Föld másik felén sem tud mindenki ésszel vezetni. Jól bizonyítja ezt az alábbi, ausztráliai felvétel egy Toyota Celicával a főszerepben.

Ezért kell különös óvatossággal vezetni egy forgalmas autópályán.

Többszöri megtekintés után sem értjük, hogy tudta hátulról így utolérni a Toyota RAV4 terepjárót az azonos márkájú sportautóval közlekedő férfi, de olyan szögben és erővel sikerült neki, hogy az SUV oldalára fordult keresztben a háromsávos aszfalton, az irányíthatatlanná vált Celica pedig az út szélén álló pikcupba hajtott.

Mindezt egy kamion fedélzeti kamerája rögzítette, amely pedig az eset következtében vészfékező autót találta el hátulról, így kész is volt a pályazáras baleset. A két hete az ausztrál M5-ös autópályán történt szerencsétlenségben hét jármű volt érintett, azonban a látvány ellenére csak két embert kellett kisebb sérülésekkel kórházba szállítani.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/