/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
blazer, buddy, chevy, mitsuoka, rav4, restomod, toyota

mitsuoka buddy

A nap képe: előre a múltba RAV4 alapokon

időpont:2020. december 05. 16:40

szerző:Autoblog

címkék:

Pár nappal ezelőtt teljes részletességgel bemutatkozott az ősszel előzetesen már megszellőztetett Mitsuoka Buddy, amely az új Toyota RAV4 kipróbált technológiáját csomagolja egy térben és időben nagyon eltérő stílusú külsőbe.

chevrolet, chevy, cruze, opel astra, új cruze

amerikai kivitel

Az Astránál is nagyobb az új Chevy Cruze

időpont:2016. január 07. 19:55

szerző:Autoblog

címkék:

Tavaly Észak-Amerikában 9 százalékkal emelkedtek a kisméretű ferdehátúak eladásai, a Chevrolet számára így tökéletes alkalom kínálkozik arra, hogy piacra küldje az új, ötajtós Cruze-t. A Detroiti Autószalonon debütál és ősszel kerül az amerikai márkakereskedésekbe.

autós videó, camaro, chevy

NAGYPÁLYÁS

Videó: a terepasztal Camaro

időpont:2012. augusztus 21. 14:16

szerző:Autoblog

címkék:

Roger Penske sötétkék Chevrolet Camarói híressé váltak az amerikai versenypályákon. A videón látható 1969-es évjáratú izomautó ezeknek a Sunoco Camaróknak állít emléket, mégpedig sajátságos módon. Mini versenypályát hord a tetején.

chevrolet, chevy, cruze, genf

ELŐZETES

Megmutatták az ötajtós Chevy Cruze-t

időpont:2011. február 25. 16:08

szerző:Autoblog

címkék:

Európában az év közepén jelenik meg a ferdehátú Chevrolet Cruze, amelyet a tavalyi szeptemberi Párizsi Autószalonon tanulmány formájában már láthatott a közönség. Az ötajtós kompakt Chevy világpremierjére a Genfi Autószalonon kerül sor.

burnout, chevy, impala, videó

HATALMAS

Videó: a Vissza a jövőbe burnout

időpont:2011. január 31. 21:19

szerző:Autoblog

címkék:

Utoljára 1955-ben húzott jármű dupla égő gumicsíkot az aszfaltra a Vissza a jövőbe című klasszikusban, kilenc évvel azelőtt, hogy ez a masina kigördült volna a gyárkapun. A Chevy Impala most megmutatja, hogyan is kell ezt a modern korban csinálni!

atv, chevy, quad, videó

ŐRÜLTEK

Videó: quad 7,4 literes big blockkal

időpont:2010. november 29. 20:53

szerző:Autoblog

címkék:

Néhány őrült amerikai egy 7,4 literes Chevy big block V8-ast épített be egy quadba, hadd szedje a lábát. A gép egyenesen ördögi lett, tiszta életveszély, de a V8 bugyborékolását akármeddig elhallgatnám.