/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megmutatták az ötajtós Chevy Cruze-t

2011. február 25. 16:08   |   Autoblog
címkék:  

Európában az év közepén jelenik meg a ferdehátú Chevrolet Cruze, amelyet a tavalyi szeptemberi Párizsi Autószalonon tanulmány formájában már láthatott a közönség. Az ötajtós kompakt Chevy világpremierjére a Genfi Autószalonon kerül sor.

Az új modell időzítése nem is lehetne jobb a Chevroletnek, amely december óta a Túrakocsi Világbajnokság koronájával büszkélkedhet. Az ötajtós lejtőshátú modell beállítása a szedán mellé ismét jelzi a Chevrolet szándékát, hogy jó ár-érték arányú kocsikkal lássa el az európai piac legfontosabb kategóriáit.

A Cruze értékesítése tavaly felülmúlta az Aveóét, ezzel a Chevrolet világszerte legkelendőbb modelljévé lépett elő. 2009. tavaszi bevezetése óta világszerte nagyon kelendő a Cruze szedán – a vevők sokra tartják kupészerű stílusát, összeszerelésének minőségét, ötcsillagos NCAP értékelését és menetdinamikáját. Közép- és Kelet-Európa vezető autós szakírói 2010-ben az AUTOBEST címmel tüntették ki.

Az új lejtőshátú Cruze európai bevezetése döntő fontosságú a Chevrolet számára, hiszen Európa teljes piacának negyedét adják a kompakt autók, és ebből 65 százalék esik a lejtőshátúakra.

Attraktív, kupészerű tetővonalával és rövid túlnyúlásaival az új ferdehátú Cruze éppoly dinamikus kiállású, mint a szedán, és azonnal felismerhető. Látszik rajta, hogy jól fekszik az úton, új és szilárd karosszéria-struktúrájához (body-frame integral system – BFI) finoman hangolt futómű járul.

A kocsi csomagtere közel 400 literes, és a 60/40 arányban osztott hátsó ülés lefektetésével bővíthető.

A lejtőshátú Chevrolet Cruze európai értékesítése 2011. közepén kezdődik, az árakat azt megelőzően hozzák majd nyilvánosságra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/