/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
amerika, autós üldözés, pov video, quad, rendőrautó, rendőrség

Pimasz szabálysértő

Ügyesen lerázza a rendőrt a menekülő quados – videó

időpont:2019. március 24. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az amerikai I-480 autópályán vett észre egy rendszám nélkül, lassan haladó quadost egy járőr, majd megpróbálta félreállítani, ám az fittyet sem hányt rá, csak haladt tovább. Majd, miután kezdett komolyra fordulni a helyzet, egy ügyes manőverrel faképnél hagyta üldözőjét.

kétkerekezés, quad

idiotizmus

Videó: alacsonyan száll a quados

időpont:2016. február 06. 16:30

szerző:DG

címkék:

Pólóban és szandálban quaddal közúton kétkerekezni, miközben a haverunk filmez minket, nem túl jó ötlet. Átmenni a szembe jövő sávba és ott menőzni végképp bolondság. Idióta emberünket utol is érte a végzete, beleszállt egy autóba.

atv, autós videó, baleset, quad, toyota, yaris

Nem történt semmi?

Hatalmas balesetet okoz, majd elhagyja a helyszínt az ATV-s – videó

időpont:2015. július 12. 19:15

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Ez történik, amikor egy apró figyelmetlenség után minden a lehető legrosszabbul alakul. Egy az útra kihajtó quados miatt a Toyota Yaris épp a szemből érkező autó felé kezd sodródni, aminek hatalmas csattanás lesz a vége. Bezzeg a vétkes lazán elmenekült a helyszínről.

offroad, polaris, quad, utv

utv offroad

Eszelős csapatás az erdőben – videó

időpont:2014. november 06. 13:15

szerző:DG

címkék:

Több mint egy éves tervezés és egy hónapig tartó építés előzte meg ennek a videónak az elkészítését, amelyben az off-road bajnok RJ Anderson egy terep quaddal (UTV) száguld a washingtoni Mt. Baker melletti erdőben épített és természetes akadályokat leküzdve.

a nap képe, lazareth, quad, wazuma

lazareth wazuma

A nap képe: quad Ferrari motorral

időpont:2014. március 04. 12:40

szerző:DG

címkék:

Az egyik első jármű, amibe a Genfi Autószalonon belebotlottunk, nem egy autó volt, hanem egy négykerekű, leginkább quadnak kinéző szörnyeteg. A brutális kiállású masinába a Ferrari 308-as 3,2 literes 250 lóerős V8-as erőművét szerelték.

atv, chevy, quad, videó

ŐRÜLTEK

Videó: quad 7,4 literes big blockkal

időpont:2010. november 29. 20:53

szerző:DG

címkék:

Néhány őrült amerikai egy 7,4 literes Chevy big block V8-ast épített be egy quadba, hadd szedje a lábát. A gép egyenesen ördögi lett, tiszta életveszély, de a V8 bugyborékolását akármeddig elhallgatnám.

bioetanol, lazareth, quad, videó

WAZUMA BIO V12

Videó: 500 lóerős bioetanolos quad

időpont:2009. augusztus 12. 13:09

szerző:DG

címkék:

A francia autó- és motorkerékpár építő Lazareth egy meglehetősen extrém kreációval állt elő; öngyilkos hajlam kell hozzá, hogy valaki ráüljön/ráfeküdjön. Quad-szerű testbe csomagolt egy 500 lóerős V12-es BMW-eredetű motort.

kresz, quad, rendszám

ÚJ SZABÁLY

Rendszám kell a quadokra és mopedautókra

időpont:2009. április 02. 15:06

szerző:stitch

címkék:

Kötelező a rendszám az újonnan használatba vett, a közúti forgalomban való részvételre alkalmas kivitelű quadokon, illetve mopedautókon április elsejétől.

quad, subaru

Őrült quad Subaru motorral

időpont:2007. október 27. 11:19

szerző:DG

címkék:

Egy 50 éves új-zélandi fickó, bizonyos Ken Brough építette 10 és fél hónap alatt ezt a brutális, Subaru technikát hordozó quadot. Az 530 kilogramm súlyú csodabogár 230 lóerős, képzelhetik, hogy megy!