/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Ügyesen lerázza a rendőrt a menekülő quados – videó

2019. március 24. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az amerikai I-480 autópályán vett észre egy rendszám nélkül, lassan haladó quadost egy járőr, majd megpróbálta félreállítani, ám az fittyet sem hányt rá, csak haladt tovább. Majd, miután kezdett komolyra fordulni a helyzet, egy ügyes manőverrel faképnél hagyta üldözőjét.

Nagy pimaszság és szerencse kell, hogy egy rendőri üldözésbe keveredve lerázzuk követő(i)nket, ráadásul rendszámmal a nyakunkban nem túl célszerű, hisz pillanatok alatt minden adat kiderül kilétünkről.

Ám más a helyzet, ha az ember robogóval, esetleg quaddal követ el valamit, hisz a kis helyen is jól manőverezhető járművekkel hamar elillanhat a tettes. Az autópálya azonban egészen más, itt ugyanis nehezebb megszökni, ráadásul nem is elég gyorsak, hogy eltűnjenek. Egy quados mégis bolondot csinált a rend éber őreiből, miután fittyet se hányt arra, hogy megpróbálják félreállítani, s csak hajtott tovább. Miután ez ment percekig, a rendőrök úgy gondolták, véget vetnek a kergetőzésnek, s leszorítják a négykerekű motort. Az egyik lehajtónál azonban saját csapdájukba estek, mert azt hitték, tovább fog haladni a gyanúsított, ő azonban a másik utat választotta.

Ez után már csak annyit láttak, hogy egy mező felé veszi az irányt, majd köddé válik. Azóta sem találták meg…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Maci Laci
2019-03-24 - 17:35

… lassan haladó quadost …

Lassan?
Gyorsabb volt, mint az autók.

Sandor lukacs
2019-03-25 - 00:15

Jott a helicopter.


*/