/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
autóbaleset, burnout, drift, új ford mustang, vicces

Akár egy puska

Soha ne állj a salakon őrjöngő Ford Mustang mögött – videó

időpont:2018. június 02. 17:09

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Azt hitték poén lesz a kerekeit a salakon kipörgető Mustang mellett állni, ám az autó épp olyan, mint egy vad ló: nem szabad mögé állni, mert megrúg. Nos, a pickup felelőtlen utasai a saját bőrükön tapasztalták meg, mit jelent ez, mikor a repülő kövek betörték az ablakokat.

baleset, burnout, chevrolet camaro, videó

Sokat akart a szarka

Ilyen egy elbénázott kigyorsítás – videó

időpont:2015. június 06. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy megkímélt állapotú, klasszikus amerikai izomautó aligha való arra, hogy sikító, füstölő kerekekkel szórakoztassuk vele az útszéli nézőket, azonban, ha mégis erre vetemednénk, nem árt egy kis tehetség, különben egy sima villanyoszlop is veszélyes lehet…

burnout, chevy, impala, videó

HATALMAS

Videó: a Vissza a jövőbe burnout

időpont:2011. január 31. 21:19

szerző:Autoblog

címkék:

Utoljára 1955-ben húzott jármű dupla égő gumicsíkot az aszfaltra a Vissza a jövőbe című klasszikusban, kilenc évvel azelőtt, hogy ez a masina kigördült volna a gyárkapun. A Chevy Impala most megmutatja, hogyan is kell ezt a modern korban csinálni!

burnout, gumifüstölés, videó

TRIPLE-DECKER

Videó: a háromemeletes burnout

időpont:2011. január 27. 20:23

szerző:Autoblog

címkék:

Új volt számomra ez a klip, pedig nagyot szól... A teherautó hátulján áll egy pickup, annak a platóján pedig egy motor. Utóbbi elkezdi kipörgetni a kerekét, majd a pickup is gumiégetésbe fog, s végül a teherautó is becsatlakozik. Gumiégetés egymás hegyén-hátán.

burnout, gumifüstölés, videó

BURNOUT

Videó: a gumifüstölés császára

időpont:2010. december 09. 14:41

szerző:Autoblog

címkék:

Felejtsetek el minden burnoutot, ami teddig láttatok életetekben! Ezt a Holden ute-t semmi sem múlja felül! George Separovich kisteherautójával olyan intenzíven füstöli a gumikat, hogy az lángra kap, de mint láthatjuk, ez korántsem zavaró tényező!

burnout, videó

PÓRUL JÁRT

Videó: rosszul sikerült burnout

időpont:2009. október 02. 14:34

szerző:Autoblog

címkék:

Egy Dodge Ram SRT10 500 lóereje bőven elég a látványos gumifüstöléshez, de az ilyet azért érdemes egy kicsit gyakorolni. Elég egy rossz kormánymozdulat, s máris elveszti a sofőr az uralmat a kocsi felett.

burnout, corvette, videó

CORVETTE-NAP

Nézzünk Corvette ZR1 burnoutot!

időpont:2008. augusztus 14. 14:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Corvette ZR1 egy gonosz vadállat, úgy füstöli el a hátsó 335-ös gumijait, mintha ott sem lennének. Az Autoblog.com-os kollégák videóra vették, amint a GM egyik fejlesztőmérnöke kétszer 90 méteres csíkot húz vele az aszfalton. A 647 lóerő és a 819 newtonméter hamar megadásra készteti a 335 mm széles Michelineket, s olyan jó nézni, ahogy a tiltáson forgó Corvette sűrű fehér ködbe burkolja a környéket. A Ferrarik meg Lambók elmehetnek a csudába. Videó az ugrás után!