/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jön a Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

2020. augusztus 10. 17:20   |   Autoblog
címkék:  

A Toyota RAV4 várhatóan idén októbertől új, különleges változattal debütál. A sláger SUV egyedi változatát erőt sugárzó, egytónusú külső-belső színvilág jellemzi.

Ahogy már a nevéből is kiderül, a RAV4 Hybrid Black Edition erőt sugárzó, egytónusú színvilággal készül, ami látványosan kiemeli a tömegből a Toyota közepes méretű SUV-modelljét. Az Éjfél Fekete fényezés gyönyörűen kihangsúlyozza a karosszéria domborulatait és éleit, és a hatást tovább fokozzák az ugyancsak fekete színű stíluselemek. A hűtőrács és az alsó légbeömlő, a lökhárítók alsó része, a külső tükörházak, a küszöbborítások, a hátsó díszléc és a légterelő egytől egyig feketék, ahogy a 19 colos könnyűfém keréktárcsa is ragyogó fekete fényezést kapott.

A kabin színvilága is hasonló: az üléseket kiváló minőségű, fekete szintetikus bőr borítja, amit szürke varrás díszít. Mindezt fekete tetőkárpit és belső kárpitozás egészíti ki (a normál RAV4 Style felszereltség részeként), vagyis a kabin hangulata tökéletesen illik az autó külső megjelenéséhez. Az alap- és opcionális felszereltség a jelenlegi RAV4 Style modellváltozat kínálatának felel meg, ami többek közt intelligens parkolássegítő szenzorokat, 360 fokos kamerarendszert, digitális visszapillantót, kilenc hangszórós JBL prémium audiorendszert és vezeték nélküli telefontöltőt tartalmaz. A Toyota Safety Sense és az Apple CarPlay, illetve Android Auto rendszereken keresztül megoldható okostelefon-integrálás ugyancsak alapáras.

Az új RAV4 Hybrid Black Edition már megrendelhető, és az autókat (piactól függően) 2020 októberétől vehetik át a vásárlók.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/