/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Baki a Toyotánál, nagyobb dugattyú került a motorokba

2018. március 31. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Még a világ egyik legnagyobb autógyártója is képes hibázni. Legutóbb kiderült, hogy bizonyos modell egyik motorváltozata hibásodhat meg, miután a kelleténél nagyobb dugattyúk kerültek a blokkba. A baki a 2018-as modellévű Camry-kat érinti.

Visszahívási kampányt hirdetett meg az Egyesült Államokban a Toyota, miután kiderült, hogy 2018-as modellévű Camry-k némelyike hibás motort kapott. Az akció 1730 példányt érint, ám arról nincs hír, hogy ezeket milyen aggregáttal szerelték, de a gyártó felkutatja a tulajdonosokat legkésőbb május végéig (új autó lévén nem lesz talán nehéz dolga), és ingyen kicseréli új motorra a hibás egységeket.

A bajt a kelleténél nagyobb átmérővel rendelkező dugattyúk okozzák, melyek egyenetlen járást, durva füstölést vagy épp fura hangokat eredményezhetnek. Ezt követheti a hibalámpa felgyulladása, teljesítményvesztés vagy épp az egész motor beállása, amely balesetveszélyes.

A Camry nyolcadik generációjához egyébként 2017. közepétől lehet hozzájutni Amerikában hétféle változatban benzinesként, illetve négyféle felszereltséggel hibridként 23 495 dolláros (5,95 millió forintos) indulóárral.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/