/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lélegzetelállító felvételek a Ferrari új csodagyerekéről – videó

2018. március 11. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Genfi Autószalonon bemutatott olasz sportautót az eddigi legerősebb V8-as motor hajtja a maranellói istálló történelmében, miközben a modell tömegéből is sikerült faragni. Így nem csoda, hogy hihetetlen menettulajdonságokkal bír, ami büszkeséggel tölti el a Ferrarit.

Egyelőre nem tudni, hány darab Ferrari 488 Pista látja majd meg a napvilágot, de az olaszok új üdvöskéje magáénak tudhat pár hihetetlen adatot, így nem lesz olcsó mulatság és gyakori látvány sem az utakon.

3.9 literes V8-as turbómotorja (8000-es fordulatszámon) 720 lóerő mellett 770 Nm-t képes előállítani, így 185 lóerő/literes teljesítményével nem csak a Ferrari legerősebb V8-asa, de világszerte nincs párja. 2,85 másodperc alatt képes százra katapultálni (de a 200-at is 7,6 szekundum alatt éri el álló helyzetből), míg végsebessége meghaladja a 340 km/órát.

A közvetlen rokon 488 GTB-nél 90 kilogrammal könnyebb autó olyan gyors, hogy a gyártó Fioranóban található tesztpályáján 1:21.5 másodpercet autóztak vel a tesztpilóták, ez pedig alig két szekundummal marad el az eddigi rekorder LaFerrari mögött.

S hogy milyen látvány és élmény lehet majd látni belőle egyetlen példányt is az utakon? Arról az alábbi gyári és a Genfi Autószalonon készített felvétel tanúskodik:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/