/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/

használtpiac

Csaknem félmillió adásvétel zajlott az első hét hónapban

átírás, használtautó-piac, használtimport, újautó-piac

A DataHouse előzetes adatai szerint a hazai használtautó-piacon 498 800 személygépkocsi cserélt gazdát július végéig. Ez az érték 5,8 százalékkal haladja meg a tavalyi első hét hónap volumenét.

abroncsadományozás, gumiabroncs, hankook

célba ér a segítség

Ismét indul a Hankook Abroncsadományozási Programja

Idén is meghirdeti a Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programját. Ennek keretében a vállalat abroncsokkal támogatja azokat a kiválasztott közhasznú szervezeteket, akiknek a munkája elképzelhetetlen gépjárműhasználat nélkül.

audi hungaria, robot

kollaboráció

Ember és robot együttműködése az Audi Hungariánál

A munkatárs közösen a robottal, egy munkatérben, egy időben dolgozik az ajtók gyártási folyamatában: előkészíti az alkatrészeket, majd a start gomb megnyomásával elindítja a robot által elvégzett ragasztási folyamatot, amelyet korábban ő végzett.

gr yaris, gr yaris h2, hidrogén, kankkunen, rali

gr yaris h2

Egy legendával a volánnál debütál a hidrogénhajtású GR Yaris

A négyszeres világbajnok Juha Kankkunen fogja vezetni a rali-világbajnokság hétvégi fordulóján, az aszfaltos Ypres-ralin a GR Yaris H2-t, amely ugyanolyan gyors és jó hangú, mint a szériagyártású benzines társai.

911 gt3 rs, gt3 rs, porsche, új gt3 rs

csúcsgép

Elkészült az új Porsche 911 GT3 RS

Az új Porsche 911 GT3 RS nem titkolja küldetését: a maximális teljesítmény jegyében született, kompromisszumokat nem ismerve. Az 525 lóerős, közúti forgalomban is vezethető csúcsteljesítményű sportautó műszaki megoldásai egyenesen a versenysportból származnak.

challenger, dodge, drop top customs

drop top

A nap képe: a vászontetős Dodge Challenger

Vászontetős Dodge Challengert a gyárból korábban mindössze csak két évig, 1970-ben és 1971-ben lehetett vásárolni. Ma, fél évszázaddal később a Dodge beteljesíti a vásárlók álmát, és újra kínálja az izomautót lenyitható tetővel.

citigo, e-up, greengo, közösségi autózás, taxi

terjed a villany

Átalakul a piac: fogynak a taxik, nő a közösségi autózás

Amíg a taxis piac zsugorodik, addig a közösségi autózás tovább szárnyal. A taxis piacot nem kímélte a koronavírus, a kizárólag elektromos autókból álló flottát üzemeltető GreenGo viszont egy éven belül 40 százalékkal bővítette az autóparkját.

drift, lexus, ls400

ls400 drift

Elegáns prémiumautóból gumiégető szörny – videó

Megjelenésekor a bebetonozott státuszúnak hitt európai prémiumautó-gyártóknak okozott álmatlan éjszakákat a Lexus LS400, most egy hihetetlen átépítéssel pörköl oda a legvadabb driftautóknak és versenygépeknek is.

elektromos, lakwena, mini, mini recharged

mini lakwena

A nap képe: elektromos műalkotás négy keréken

A londoni multikolor-művész, Lakwena Maciver guruló műalkotását az intenzív színek, az átfogó élmények és a brit prémiummárka #BIGLOVE kampányának esszenciája jellemzi.

állami támogatás, benzinkút, mol, üzemanyag

újabb milliárdok

Folytatódik a kis benzinkutak támogatása

A kormány úgy döntött, hogy folytatja a kis benzinkutak támogatását, erre a célra 18,5 milliárd forintot különített el – mondta az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára kedden.