/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: 18 000 lóerő egy fotón

2017. október 04. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

19 résztvevővel világrekord nagyságú lett az idei Koenigsegg találkozó. A gyár által szervezett túrán mindegyik modellből részt vett legalább egy példány, így összesen 18 000 lóerő tombolt egyszerre.

Legyen szó bármilyen kultikus modellről vagy gyártóról, 19 példány részvétele már egész szép eredménynek számít egy klasszikus Ferrari vagy akár egy Ford Mustang találkozón is, de ennyi az egyik legkisebb darabszámban előállító gyártó termékeiből egy helyen már szinte lehetetlen, pedig a Koenigseggnek sikerült összehoznia ennyi négykerekűjét azok tulajdonosaival egy aktív hétvégére Svédország legjavát bejárva.

A Koenigsegg Tulajdonosok Túrája ennek köszönhetően a legnépesebb találkozó lett a gyártó fennállása óta – még a gyártelep teljes területén sem volt egyszerre soha ennyi modell. A 19 példányból négy CCR, hat CCX, két CCXR, egy Agera, két Agera R, három RS és egyetlen One:1 vett részt egyszerre a többnapos eseménysorozaton, melynek során Malmö városából egy XV. századi erődig terelték a vezetők vad paripájukat, ahol egy kellemes éjszaka után a vidék útjain célozták meg a következő állomást, egy újabb kastélyt és egy autós múzeumot Simirshamnban. A következő estét egy VIII. századi birtokon töltötték, majd kanyarogtak egy keveset a Knutstorp versenypályán, végül meglátogatták a gyártó telephelyét.

A kalandos hétvégéről több tucat fénykép készült, melyek jó része felkerült a mi albumunkba is. Érdemes végig böngészni őket.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/