/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a 4000 lóerős Lamborghini

2021. július 27. 15:30   |   Autoblog
címkék:  

A Tecnomar leszállította az első Lamborghini 63 elnevezésű jachtját, amelyet a Lamborghini tervezőivel közösen alkottak meg. A Tecnomar for Lamborghini 63 dizájnját, színeit és részletmegoldásait az olasz gyártó első hibrid szupersportautója, a Sián FKP 37 ihlette.

A Lamborghini 63 jacht egy 63 láb, azaz 20 méter hosszú hajó. (A 63 a Lamborghini márka alapításának évére utal.) Ahhoz képest, hogy mekkora, kifejezetten alacsony a tömege: maximálisan 24 tonna, amely a szénszálas műanyag széleskörű alkalmazásának köszönhető.

A gyönyörű jacht hajtásáról két darab MAN V12-es dízelmotor gondoskodik, amelyek összesített teljesítménye eléri a 4000 lóerőt. Az Italian Sea Group Tecnomar flottájának így a Lamborghini 63 a leggyorsabb tagja, a csúcssebessége eléri a 60 csomót, azaz a 111 km/órát.

A Lamborghini 63 jacht 3,5 millió dollárba kerül és a vásárlók között olyan hírességek is feltűnnek, mint a harcművész Conor McGregor.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/