/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: 45 éves Range Rover egy új áráért

2017. július 29. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy teljesen felújított, 1972-es évjáratú Range Rover Suffix-ra lehet licitálni hamarosan egy árverésen. A modell értékét 13,6 és 15,7 millió forintra becsülik, ami egy új Velar ára.

Mindig képesek meglepetést okozni a klasszikus autók, legalábbis értéküket tekintve. Ami egy embernek csak egy halom értéktelen régiség, másnak maga a guruló történelem, így nem ritka, hogy csillagászati összegért cserélnek gazdát az oldtimerek.

Nos, ha az alábbi Range Roverre ez nem is igaz, azért megkérik az árát. Az 1972-es Suffix A terepjáró három éve esett át egy borsos, (6,8 millió forintot érő) teljes felújításon, amikor is 3.5 literes V8-as benzinmotorja, futóműve, fékrendszere, karosszériája megújult, azóta pedig garázsban tárolták és kellően ritkán indították be.

A brit rendszámot viselő, jobbkormányos terepjáró értékét legalább 40, maximum 46 ezer fontra (mindegy 13,6 és 15,7 millió forint közé) becsülik, amely egy új Velar árával egyezik meg. Hogy ki képes kiadni ekkora összeget egy 45 éves SUV-ért, az holnapra kiderül a SilverstoneAuctions soron következő rendezvényén.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/