/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A bolt, ahol heti egy üzlet is nagy dolog

2017. szeptember 25. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Bugatti nemrég nyitott egy kereskedést Hamburgban, miután a vártnál több érdeklődés érkezett a német nagyvárosból és környékéről. Ez már a negyedik üzlete a cégnek az országban.

Miután az eddigi 45 németországi Chiron rendelésből tízet Hamburgból adtak le, úgy döntött a Bugatti vezetősége, ideje egy hivatalos márkakereskedést is nyitni a városban, így megszületett a negyedik Bugatti bolt a németeknél.

Ezzel együtt ez a 12. bemutatóterem Európa szerte, a világon pedig a 34. – amúgy mindössze 17 országban van jelen a cég efféle képviselete. Az új boltba rögtön elvitte a márka azt az ezüst Chiront, amelyet már a müncheni kereskedésben láthattak tavaly az érdeklődők

A megnyitást követően a Bugatti marketing-, értékesítési és PR igazgatója, Dr. Stefan Brungs örömmel nyilatkozta: „Egy új bemutatóterem megnyitása Hamburgban németországi üzlethálózatunk exkluzív beteljesülése. Nagyon boldog vagyok az új létesítmény miatt… Ráadásul Németország megelőzte Nagy-Britanniát és Svájcot az értékesítések terén, így ez lett az elsőszámú piac Európában”

Az új kereskedés az első olyan német helyszín, amely a márka frissített arculatának jegyében került kialakításra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/