/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A brutális összegért elárverezett Aston Martin DB10

2016. február 21. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Sejthető volt, hogy az egyetlen hivatalosan megvásárolható DB10-esért horror összeget fog valaki fizetni, de hogy közel egymilliárd forintért találjon gazdára, azt senki se gondolta volna.

Hiába a hihetetlen vételár, ez az a fajta üzlet, ahol mindkét fél elégedett lehet, ugyanis a minap árverezték el az egyetlen Aston Martin DB10-est, amelyhez földi halandó hivatalosan hozzájuthatott.

Mint ismeretes, a patinás brit márka csupán tíz darab DB10-est készített, eredetileg mindet a James Bond: Spectre című filmhez, melyek közül nyolcat át is alakított a titkos ügynök igényeihez igazodva, s mindössze kettő maradt meg érintetlenül. Ezek közül az egyiket a gyártó tartotta meg, a másikat viszont árverésre bocsátották.

Az egyedi, exkluzív négykerekűért végül 2 434 500 angol fontot, átszámítva mintegy 971 millió forintot fizetett valaki, akinek kilétét természetesen nem fedték fel. Ezzel az értékesítés összege jócskán meghaladta az előzőleg kalkulált egymillió fontot. Ami a legjobb az egészben, hogy a teljes vételárat a Médecins Sand Frontiéres nevű orvosi alapítvány kapja.

Ez persze mit sem változtat a tényen, hogy a brit csodát közúton nem használhatja újdonsült tulajdonosa, bár a hasonló esetekből kiindulva nem lennénk meglepve, ha az autó egy centit sem mozdulna éveken át, majd a most kifizetettnél jóval magasabb áron találna új gazdára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/