/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Chryslerből lett Dodge izomautó

2019. február 22. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Tudjuk, hogy maszkulin kiállása messziről és könnyen felismerhetővé teszi a Dodge Challengert, de ez nem ok arra, hogy valaki Chrysler 300C szedánját kezdje átalakítani izomautóvá. Pedig egy amerikai tulaj már át is szabta kocsija orrát.

Egyszerűen tagolt, éles vonalaival a Chrysler 300C előző (2004-től 2010-ig gyártott) generációja sokak kedvence lett a tengerentúlon, de meglepetésre Európában is. Hatalmas termetéhez mérten szűk, lőrés szerű ablakai, nagy kerékívei, valamint az alá pakolható méretes kerekek miatt vadabbnak és sportosabbnak néz ki, mint amilyen.

Na persze akadnak olyanok, akik ennél is több férfiasságra és sportosságra vágynak, s ezért hajlandók bármit megtenni, például átalakítani egy egészen más, vadabb kinézetű autóvá kedvencüket. Az alábbi 300C is egy ilyen plasztikai műtétnek lett áldozata, melynek során orrát a Dodge klasszikus kinézetű Challenger modelljére szabták át.

Hogy mi vesz rá valakit egy ilyen döntésre? Elsősorban előfordulhat, hogy egy frontális ütközés során annyira megrongálódott a Chrysler, amit már komoly javítással tudtak csak helyrehozni, így akár adottá vált egy efféle módosítás. De ha mégsem, meg kell hagyni, eddig elég jól néz ki a már átszabott terület.

Arról nem tudni, hogy a tulajdonos az egész 300C-t át szeretné-e szabni, de amennyiben igen, ez lenne az első négyajtós Dodge Challenger – az alap pedig elég hasonló formákkal bír hozzá.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/