/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Dacia kishaszongépjárműve

2018. május 20. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valójában semmi varázslat nincs a Dacia B kategóriás kisteherautójával, az ugyanis nem más, mint egy nettó 1730 euróért átalakított második generációs Duster. Sőt, még a nevén sem módosítottak, csak hozzátették a Fiskal szót. Érdekes megoldásokat találunk rajta.

Olcsó munkagépet csinált az új Duster crossoverből a Dacia. A Fiskal kishaszongépjárművé átalakítást Ausztriában nettó 1730 euróért (551 ezer forintért) végzi el a gyártó, így egy 1640 mm hosszúságú egybefüggő, sík rakodófelülettel szerelt, B oszloptól oldalán falazott, többcélú négykerekű lesz belőle – igaz, csak két hasznosítható ülőhellyel.

Az elsőkerekes verziónál 1636, az összkerekesnél pedig 1604 literes csomagteret egy fém rács választja el az utastértől, míg a hátsó ablakok helyére fém, belülre pedig kárpitozás került. Jó hír, hogy mindegyik motorváltozathoz elérhető az átalakítás.

Arról egyelőre nem tudni, hogy más piacokon is tervezi-e a gyártó bevezetni a stílusváltás lehetőségét, de az előző generáció Magyarországon csak „normál” kiadásban volt elérhető, pedig talán épp itt lenne jó ötlet egy olcsó málhás szamarat piacra dobni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/