/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Dacia kishaszongépjárműve

2018. május 20. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valójában semmi varázslat nincs a Dacia B kategóriás kisteherautójával, az ugyanis nem más, mint egy nettó 1730 euróért átalakított második generációs Duster. Sőt, még a nevén sem módosítottak, csak hozzátették a Fiskal szót. Érdekes megoldásokat találunk rajta.

Olcsó munkagépet csinált az új Duster crossoverből a Dacia. A Fiskal kishaszongépjárművé átalakítást Ausztriában nettó 1730 euróért (551 ezer forintért) végzi el a gyártó, így egy 1640 mm hosszúságú egybefüggő, sík rakodófelülettel szerelt, B oszloptól oldalán falazott, többcélú négykerekű lesz belőle – igaz, csak két hasznosítható ülőhellyel.

Az elsőkerekes verziónál 1636, az összkerekesnél pedig 1604 literes csomagteret egy fém rács választja el az utastértől, míg a hátsó ablakok helyére fém, belülre pedig kárpitozás került. Jó hír, hogy mindegyik motorváltozathoz elérhető az átalakítás.

Arról egyelőre nem tudni, hogy más piacokon is tervezi-e a gyártó bevezetni a stílusváltás lehetőségét, de az előző generáció Magyarországon csak „normál” kiadásban volt elérhető, pedig talán épp itt lenne jó ötlet egy olcsó málhás szamarat piacra dobni.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/