/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: A Föld egyik legritkább autója az Abu Dhabi rendőrségnél

2019. május 04. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mikor Abu Dhabi rendőrsége új modell birtokosa lesz, rögtön felkapják fejüket a benzinvérűek. Az Emírségek rendvédelmi szerve ugyanis általában ritka, drága és villámgyors autókat szerez be. Legutóbb a hét példányban készült Lykan HyperSport egy darabja került hozzájuk.

Nem egy gyakori látvány az utakon a Lykan HyperSport névre keresztelt sportautója, az arab négykerekűből ugyanis mindössze hét példány látta meg a napvilágot, így aki elmondhatja, hogy birtokol egyet, minden bizonnyal nem szorul mások támogatására.

Nos, a büszke tulajdonosok között szerepel immár Abu Dhabi rendőrőrse is, miután közel négy évnyi tesztelgetés után megszerezte az egyik modellt. A HyperSport még 2015-ben érkezett az Egyesült Arab Emírségek fővárosába, azonban csak most kapta meg a rendvédelmi szervezet díszes egyenruháját és fényhídját.

Arról nem tudni, mennyire szánják elfogóautónak vagy esetleg csak kiállítási darab lesz belőle – ritkaságából ítélve inkább utóbbira tippelnénk. Az viszont biztos, hogy a szupersportautó meghajtásáért egy 3.7 literes, RUF által kezelt hathengeres boxermotor felel. A benzines aggregát 740 lóerőt állít elő, ami elég ahhoz, hogy a relatíve könnyű és kicsi négykerekű 2,8 másodperc alatt érje el a százas tempót, míg végsebessége 395 km/óra.

Tehát, ha mégis bevetnék, nem sok ellenfele maradna az utakon, viszont ki az, aki kockáztatni merne egy 3,4 millió dollárt (981 millió forintot) érő ingóságot néhány rosszfiúért? A kételkedőknek itt az alábbi videó:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Nagy imre
2019-05-04 - 20:00

Ezek megtehetik!!mert az olajból futja rá!!akkor meg miért ne???igaz hogy a föld másik felén az emberek éheznek!szomjaznak!!de őket úgy látszik nem zavarja!!! elég szomorú!!


*/