/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Ford GT, mint időgép

2015. október 25. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy olasz autós magazin elképzelte az új Ford GT-t, mint a Vissza a jövőbe című film időgépét, így a DMC DeLorean mintájára felszerelte virtuálisan a szükséges eszközökkel, hogy képes legyen ugrálni a tér-idő kontinuumban.

Hogy nézne ki napjainkban a Vissza a jövőbe időutazó autója? Talán erre a kérdésre kereste a választ az olasz omniauto.it csapata, amikor átalakították az újjászületett Ford GT-t a filmbéli DeLorean DMC-12 mintájára.

Dr. Emmett Brown új autóját a harminc évvel korábbi, elektromos társához képest a Ford V6-os EcoBoost motorja szolgálná ki a megfelelő erővel, ami szám szerint 600 paripa, ezzel minden bizonnyal gyorsabban elérnék az 1,21 gigawatt energia mellett szükséges 88 mérföld/órás tempót, hogy a gépbe táplált időbe érkezhessenek.

A rajongók megnyugtatásáért (vagy épp nyugtalanításáért) a film eredeti rendezője, Robert Zemeckis kijelentette, a sikerszériából az ő életében biztosan nem fog készülni remake, sőt, szeretné elérni, ha még halála után sem lehetne megvalósítani az efféle pénzhajhászást és elrontani egy ilyen klasszikussá érett eposzt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/