/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A fotó, ami 600 eurót ért

2015. augusztus 20. 08:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Csak épp nem jó értelemben. Egy spanyol hölgy fényképezte le, majd töltötte fel az internetre az alábbi esetet, amin egy Nissan Qashqai rendőrautó parkol szabálytalanul a mozgássérültek helyén, mégis őt büntették meg, mert rossz hírét keltette az éppen intézkedő tiszteknek.

Ilyen, amikor visszanyal a fagyi – gondolhatnánk, hisz hiába örökítette meg egy hölgy mobiltelefonjával azt, hogy a spanyol rendőrök egy Nissan Qashqai járőrautóval a mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyen állnak, rosszhír keltéséért, valamint a munkájukat végző biztos urak (és családjaik) személyének veszélyeztetéséért őt ítélték végül bűnösnek, s kötelezték 600 euró (186 ezer forint) befizetésére.

A rendőrség közleményében az áll, hogy a járőrök éppen „egy vandalizmust igyekeztek megfékezni a helyszínen, ami azonnali beavatkozást igényelt, így pedig akárhol megállhattak”. Az persze jó kérdés, hogy ez esetben miért nem működött legalább a fényjelző berendezés, mindenesetre a felvételt készítő nőt végül a rendőrök becsületének sértéséért büntették az imént említett kellemetlen összegre.

És vajon a szóban forgó vandálok kinek adnának igazat?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/