/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Halálos iramban boyracer autója

2018. december 08. 13:12   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A 2001-es, első Halálos iramban autós akciófilm egyik kulcsjelenetének meghatározó járgánya vált eladóvá. A temérdek extrával szerelt és Paul Walker aláírásával is díszített Volkswagen Jettáért jelenlegi tulajdonosa csillagászati összeget kér.

Nem mondhatnánk, hogy a harmadik VW Jetta (itthon Vento) sikermodell lett volna, de szép darabszámban fogyott a tengerentúlon is, a legtöbben mégis akkor kezdtek vágyni rá, amikor a 2001-es Halálos iramban című akciófilmben meglátták az alábbi fehér, tuningolt változatot, mellyel Jesse (Chad Lindberg) nyomult.

Az autót még 2016 elején árverezték el, akkor valaki 42 ezer dollárt fizetett érte, ezután viszont nem hallottunk róla. Most azonban felbukkant, és nem kevesebb, mint 99 900 dollárért (28,35 millió forintért) lenne hajlandó megválni tőle aktuális tulajdonosa.

Ezért cserébe az 1995-ös modell eléggé felextrázott változatát kapja a vevő: 2.0 literes négyhengeres turbómotorjához ugyan csak egy négysebességes automataváltót csatlakoztattak, a csomagtérben viszont egy nitrópalack várja, hogy néhány másodpercig katapultszerű gyorsulási élményben legyen részünk.

Míg kívül mindenféle matrica került a fehér kasztnira spoilerek kíséretében, valamint a színészek (a néhai Paul Walker is) aláírásával, belül Sparco kormánykerék, kagylóülések, Alpine fejegység előbújó kijelzővel, Audiovox fedélzeti telefon mutatja, hogy nem egy gyári állapotú négykerekűről van szó. Az persze jó kérdés, kinek éri meg egy új BMW M4 Cabrio árát a 23 éves filmikon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/