/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Honda NSX két generációja összemosva

2017. január 16. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Milyen lenne az új NSX, ha kevernénk a régivel? Erre a kérdésre adott tetszetős választ a Peisert Design virtuális tunercsapat, akik a klasszikus elsőgeneráció tetszetős fenekének stílusát „erőltették” az új modellre.

25 éve mutatkozott be az elsőgenerációs Honda NSX, melynek tökéletesítéseben a néhai Ayrton Senna is részt vett. Ennek köszönhetően az autó vezethetősége a mai napig legendásnak számít, s bár jó pár évet várnunk kellett, időközben megérkezett a második széria is ultramodern felszereléssel – rögtön három elektromotorral és egy duplaturbós benzines erőforrással szerelve.

A technika mellett azonban a design is sokat változott: eltűntek a bukólámpák, több és nagyobb légbeömlő került a karosszéria minden pontjára, megnőttek a kerekek és a fix hátsó szárny is máshogy került az autóra.

De mi lenne, ha az újdonság közelebb állna testvéréhez? Ezt vetette virtuális papírra a Peisert Design, és meg kell hagyjuk, tetszetős lett az eredmény a jobban kilátszó hátsó ablakkal, a színre fújt, kasztniból kinövő szárnnyal, valamint a kisebb fényszórókkal. Talán a ráncfelvarrásnál segítségül hívhatják majd a japánok a csapat művét.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/