/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A hotel elől ellopott ritkaság

2018. augusztus 19. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy 1955-ös sirályszárnyú Mercedes-Benz 300SL-t tulajdonítottak el egy Nürburgring melletti hotel elől. A szóban forgó járgány nem egy „átlagos” 300SL, hanem egyike a 30 acélkasztnis példánynak, ráadásul temérdek extrát is kapott. Tulajdonosa jutalmat ad a megtalálónak.

Egy 1955-ös gyártmányú Mercedes 300SL Gullwinget loptak el augusztus 11-én hajnalban a Nürburgring közeli Dorint Hotel elől.

Az autót a Sunday Times információi szerint a szálláshelyre későn érkező gazdájának azért kellett kint leparkolnia, mert a mélygarázs megtelt, azonban mire felébredt, már csak hűlt helyét találta.

Mivel a sirályszárnyú SL-ek között is ritkaságnak számító darabról van szó, Thomas Rosier, az eddigi jogos tulajdonos jutalmat ajánlott fel annak, aki segít információt szolgáltatni a 198040 5500434 kasztnikódú, acélkasztnis, NSL nagyteljesítményű motorral szerelt 300SL-ről. Ezen felül kibővített, buboréktetővel, sárga ködlámpákkal, egyedi lökhárítókkal és struccbőrbelsővel rendelkezik.

A szakértők szerint az eltulajdonított négykerekűt, mivel tisztán a piacon nem lehet eladni, valószínűleg darabjaira szedik, de az sem kizárt, hogy a feketepiacon talál új gazdára. Ezt elkerülendő, a Facebookon próbálnak minél több képet és infót megosztani az oldtimer csillagmárkásról, hogy előkerüljön. Tulajdonosa pedig 250 ezer eurót ajánl arra az esetre, ha a tolvaj meggondolná magát – bár a becslések szerint az autó értéke eléri kétmillió dollárt – 564 millió forintot.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/