/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A legdurvább Ford Mustang belső

2017. július 01. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Carlex Design megalkotta az új Ford Mustang álombelsőjét nem kevés bőr és szénszálas műanyag felhasználásával. Az elkészült munkát ráadásul egy 5.0 literes V8-assal szerelt kabrió példányon mutatta be a tuner.

Az eddigi visszajelzések alapján nagyon tetszik az új Mustang a médiának és a civileknek egyaránt, csupán egy kivetnivalót talál mindenki az autóban, annak belsejét, amely kissé alulmúlja az elvárásokat.

Ezen igyekezett segíteni a Carlex Design csapata, akik különböző nemes anyagok felhasználásával tették vonzóbbá az izomautó kabinját: vaj és fekete színű bőrrel tömték ki az utasteret, amit tökéletesen kiegészítenek a karbon elemek, így már igazán prémium összhatás tárul elénk.

A csapat ráadásul egy mindent megmutató kabrió változatot látott el a nemesítéssel, így mindenki rögtön láthatja, hogy milyen igényes egy ilyen módon átalakított autó tulajdonosa: még a műszerfalat és az ajtóborításokat is bevonták bőrrel, így a prémium illat garantált. Akinek esetleg nem jönne be a képeken látható színkombináció, annak jó tudnia, hogy szinte végtelen variáció áll rendelkezésre, így az átalakításnak csak a pénztárca szab határt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/