/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A legkecsesebb kombi

2018. március 02. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár a világ többi részén annyira nem rajonganak értük, mi európaiak imádjuk a kombi autókat. Az alábbi Mercedes-AMG E63S-t azonban ugyanúgy elfogadnák Amerikában, mint Koreában vagy épp Svájcban.

Bár napjainkra az úgynevezett SUV-k (szabadidőautók) lettek népszerűek, még mindig van piaca a kombiknak, főleg Európában, de az ilyen erő-puttonyosoknak világszerte elismert helyük van.

Az alábbi Mercedes-AMG E63S például Amerikából üzeni, hogy készen áll bármilyen kihívásra akár szépségversenyről, akár gyorsulási megmérettetésről legyen szó.

Előbbiért a Vossentől származó 21 collos M-X2 matt bronz felnik felelnek, amelyek kitűnő kontrasztot nyújtanak a fekete fényezéssel és a hatalmas piros féknyergekkel – és még csak nincs is szükség más kiegészítőkre, hogy magabiztosságot és precizitást sugalljon.

Utóbbiról egy 4.0 literes duplaturbós V8-as aggregát gondoskodik 612 lóerő és 850 Nm-es bődületes teljesítmény mellett. A 4MATIC+ összkerékhajtásnak köszönhetően az autó 3,5 másodperc alatt rugaszkodik álló helyzetből százas tempóra, és csak az elektronika fogja meg 250 km/óránál.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/