/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A legkevesebbet futott Chevrolet Corvette Z06

2018. február 18. 09:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem egy ötven éve hátrahagyott klasszikus, de mindössze 720 mérföldes futásteljesítményével egy garázsban felejtett 511 lóerős Chevrolet Corvette C6 Z06 valószínűleg az egyik legmegkíméltebb darab a Földön.

Hörgő 7.0 literes V8-as benzinmotorjával igazi amerikai izomautó a Chevrolet C6 Corvette Z06, amelyet nem épp azért vesz az ember, hogy egy garázsban porosodva várja az évek múlását.

Valaki pedig mégis ezt tette egy 2009-es példánnyal, így mindössze 720 mérfölddel (1158 kilométerrel) az órájában találták meg egy raktárban eredeti abroncsain pihenve. A pontos körülmények ismeretlenek, de valószínűleg árverés vagy egyéb hasonló módon kerülhetett a raktár (és benne a jármű) az autót hirdető tulajdonába.

Az eBay-en árult – és azóta eladott – Corvette elméletileg sosem volt regisztrálva, ami viszont sajnálatosabb, hogy így nincsenek meg a papírjai sem, továbbá a bal és jobb elején horzsolások találhatók (elméletileg az odaszállításból kifolyólag), melyeket nem tudtak teljesen eltűntetni polírozással.

Az 511 lóerős sportkocsira a legbátrabb licitáló végül 57 500 dollárt ajánlott, amely közel 14,5 millió forint.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/