/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A legkirályabb mozgó étterem

2016. május 08. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Mercedes Unimogja az egyik legstrapabíróbb guruló szerkezet a Földön. Épp ezért széles körben szokták alkalmazni a hókotrástól a katonai csapatszállításig. Az alábbi járműhöz hasonló azonban eddig még nem létezett belőle: egy gyorsétterem.

Az alábbi képeken látható Mercedes Unimog U 318-as nem akármilyen küldetést lát el: az emberek éhségét hivatott elvenni.

A minden környezetben helytálló járművet ugyanis egy mozgó gyorsétkezdévé alakították Finnországban, s egyszerre akár 400 kilogramm sütnivaló húst is bír szállítani, így biztosan soha nem szenved majd tulajdonosa készlethiányban.

A mobilkonyha feltalálója, Sami Repo Spanyolországból importálja a sütéshez használt húst, és a kialakított mosogatónak, vízforralónak, gáztűzhelynek és sütőnek köszönhetően bárhol megállhat egy kis ételt készíteni. A fa és fém külsőt kapott doboz belül fehér csempét, hangulatos fali lámpákat, eszköztartókat és különböző tárolórekeszeket is kapott, így nem csak praktikus, de igényesen is fest.

A kitaláló céges- és tömegrendezvényeken, szülinapi zsúrokon szeretne jelen lenni munkaeszközével, aminek nem gond a különböző terepviszonyok, vagy a 3-7 hónap közötti farkasordító hideg átvészelése sem. Sami szeretné ötletét tovább fejleszteni egy kisebb lakrész kialakításával is, hogy otthonától távol se kelljen külön pénzért elszállásolnia magát. Kíváncsian várjuk, a folytatást.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/