/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A legmenőbb gyári Lada Niva

2017. április 14. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Lada egy különleges Niva szériával igyekszik megemlékezni a modell fennállásának 40. évfordulójáról. A spéci terepjáró többek között alufelniket, bőrbe burkolt kormányt és üléseket is kap.

Ha nem is akkora név a szakmában, mint például a Mercedes-Benz G-osztály, de az biztos, hogy a Lada Niva modellje is letette névjegyét elnyűhetetlenségével, valamint kedvező vételárával és üzemeltetési költségeivel.

És hiába repül az idő, minimális változtatások mellett még mindig kapható a 40 évvel ezelőtt piacra került terepes. Ráadásul most egy különleges jubileumi Niva kiadással is jelentkeznek az oroszok.

A stílusos ünneplésről kétféle változat (az Edition és a 40. Anniversary) gondoskodik összesen 1977 elérhető példányban (ez a modell gyártásának kezdeti éve). Előbbit bézs, fehér, piros, szürke-kék és téglasárga színekben lehet majd rendelni, míg a belső teret a bőrözött kormány és ülések (bennük egyedi logókkal), a fém pedálok és a piros-narancs műszerfal különbözteti meg mezei társaitól. Ezzel szemben a 40. Anniversary terepmintás külsőt, illetve az Editionnel megegyező logókkal díszített fekete üléseket színes varrással. Mindkét változat ötküllős alufelnikkel gazdagodik.

A különleges orosz terepjárók idén júniusban kerülnek először a kereskedésekbe.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/