/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A legmenőbb teherautó, amit gyerekek is vezethetnek

2015. július 13. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A dán LEGO a német Mercedes-Benzzel együttműködve elkészítette az Arocs 3245 teherautó élethű, műanyag kicsinyített mását. A 2793 darabból álló készlet még egy működtethető markolót is magában foglal.

Akik szeretik a nagy gépeket, vagy csak nem hajlandóak elfelejteni gyermekkoruk kedvenc játékát, azoknak megérkezett a LEGO által lemodellezett Mercedes-Benz Arocs 3245-ös munkagép élethű mása.

A 2793 darabos járgány kapott külön-külön rugózó kerekeket, mozgatható markolót, nyitható ajtókat, valamint működő kitámasztókat egyaránt, így az élmény még az összerakást követően is garantált.

Elkészülése után 54 centiméteres hosszához 14 centis szélesség és 31 centis magasság társul, így ha megunjuk használni, elég nagy helyet elvesz az üveges szekrényből. Ha pedig úgy döntünk, szétszedjük, nem baj, ugyanis ez a modell is a LEGO Technic csoportjába tartozik, azaz más is összerakható belőle a mellékelt útmutató segítségével, nem csak a csillagmárkás platós gép.

Az első dobozok augusztus 1-jétől kerülnek ki a boltok polcaira, ám az eddigi legkomplexebb Technic modell áráról egyelőre nincs információ.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/