/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A legrondább BMW M3

2017. június 02. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valaki úgy gondolta, hogy pár kilogramm gittel és üvegszálas műanyaggal elrontja kabrió E36 M3-asát. A művelet sikerült, így valami felismerhetetlen rondaság született, amit egyszerűen nem tudunk mire vélni…

Ahogy egyre öregebb lesz az E36-os széria, úgy válik egyre megfizethetőbbé, így pedig sajnos az igénytelen átalakításokat végző emberek áldozatává.

Itt van például ez, az eredetileg mélykék, vászontetős sportautó, amelyet nem tudni milyen ötlettől vezérelve kezdett átformálni tulajdonosa. A kelleténél jóval merészebb plasztikai műtét folyamatáról szerencsére nincsenek információink, de a rajt és a cél tökéletesen látszik.

Így az egykor a sorozat királyának számító E36-os most vicc tárgyává vált, s bár egyediségéhez kétség sem fér, talán más tekinteteket és máshogy vonzana, ha felújított, gyári állapotban gurulnak vele végig az utcán, nem pedig nevetségesen széles oldalívekkel, felfújt és aszimmetrikus lökhárítókkal, borzalmas szárnnyal és olyan hátsó lámpákkal, amiket még egy lovaskocsira se tenne a jóérzésű ember.

Mindezeket megfejelte az új elemek narancssárgára festésével, hogy már messziről kitűnjön a tömegből a szörnyeteg. Csak remélni tudjuk, hogy a 3.2 literes sorhatost érintetlenül hagyták, nem pedig az optikához hasonló sorsra jut…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/