/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A legszebb színben pompázó BMW M3

2017. április 12. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A TAG Motorsports kezelésbe vette az F80-as generációjú BMW M3-at, az eredmény pedig magáért beszél. Ezzel a cég bebizonyította, hogy egyszerűből is lehet nagyszerűt, hisz csak néhány kiegészítő, valamint a megfelelő szín és felnik kellettek a bajor gépre.

Riviera_M3_26

Bár a gyári katalógusban is lehet szép fényezést találni újdonsült BMW M3-asunknak, ha ez nem lenne megfelelő, a gyár Individual részlegének szinte végtelen árnyalata biztos a segítségünkre lehet. Persze vannak más források is.

Riviera_M3_11

Például a TAG Motorsports, ahol a sportos szedánt a Porsche Riviera Kék fényezésébe öltöztették, amit megfejeltek az úgynevezett clear-bra védőréteggel, amely egy szaténos ragyogást ad a teljes karosszériának. Persze nem lenne teljes a kép a BMW M Performance alkatrészek nélkül, így nem maradhatott ki a szénszálas diffúzor, a csomagtartó szárny, a tükörbúrák vagy épp az első toldat.

Riviera_M3_6

Ezt egészíti ki a TAG által installált négy darab, 102 mm-es kipufogóvég, a 20 collos HRE felnik, a KW ültetőszett, valamint a motorvezérlő átprogramozása. A pontot az i-re a karbon-kerámia fékrendszer teszi fel. Láttunk-e már ennél szebb M3-ast?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/