/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Mercedes-AMG GT kabriója 5 éveseknek

2016. október 03. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Bavaria by BIG elkészítette a legkisebb csemetéknek szánt sportautókat a Mercedes-AMG GT dizájnját felhasználva. A lábbal hajtható apró négykerekűek állítható, működő kormányt, illetve sokküllős felniket kaptak, de a fullos felszereltség mellé LED fényszórók is járnak.

Ilyen játékok láttán sajnálhatja az ember, hogy nem most gyerek. A Bavaria by BIG ugyanis összezsugorította napjaink csúcs utcai Mercedesét gyerekméretűvé.

A teljes egészében zöld energiával (a csemeték lábával) hajtott Mercedes-AMG GT modellból rögtön kétféle is készül: az ezüst színű modell piros ülést, állatható kormányoszlopot, valamint sokküllős felniket kap, rajtuk különösen jó tapadású gumikkal, hogy a legfényesebb, legsimább felületek se okozhassanak balesetet. A sárga AMG GT S verzió ezeken felül LED lámpákat, lapított aljú kormánykereket, fekete ülést és felniket kap.

A modellek árai sajnos nem ismertek, de valószínű, hogy nem ugyanolyan arányban csökkentek, mint a méretek. A játékokat készítő Bavarian by BIG 1972 óta űzi az ipart, amely idő alatt több mint 17 millió hasonló kisautót készített több mint 100 különböző kiadásban – köztük például az SLK modellek három generációját vagy épp az SLS AMG-t – így elég profinak számít a szakmában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/