/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: 24 collos kerekek a legdurvább Range Rover alatt

2015. június 01. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Méltón hordja magán az SR Auto Group átalakítását a Range Rover Sport SVR, mely gyári 550 lóerejével az eddigi leggyorsabb és legkomolyabb kiállású Land Rover termék a cég megszületése óta.

Melyik az autó azon eleme, amelyet a legegyszerűbb lecserélni, mégis a leglátványosabb változást jelenti? Aki a kerékgarnitúrára gondolt, jól tette, ugyanis a felnik átcseréléséhez adott esetben szakember segítsége sem kell, csupán 16-20 csavar levétele és felhelyezése, illetve az autó megemelése szükséges.

A jól tudta ezt az SR Auto Group csapata is, akik az új Range Rover Sport SVR kiadásán cseréltek papucsokat, méghozzá háromrészes 24”-os PUR LX10 kovácsolt felnikre, így az 550 lóerős monstrum kiállása még modernebb, még komolyabb lett.

Nem szabad elfelejteni, hogy ez jelenleg a Land Rover csúcsgépe a maga 550 lóereje (407 kW) mellett termelt 680 Nm-es csúcsnyomatékával – mindezt egy 5.0 literes turbós V8-as, és a hozzá kapcsolt nyolcfokozatú ZF automataváltó segítségével. Így a százas sprint 4,5 másodperc alatt tudható le, míg a végsebesség eléri a 260 km/órát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/