/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: 6,7 méteres luxus munkagép

2017. szeptember 29. 09:35   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akkora, mint egy ház, annyiba is kerül és akár egy házat is képes elhúzni a Ford F-450-es luxus pickupja, amely abszolút a legek legje. A 6,76 méter hosszú, kényelemre hangolt platós képes levezényelni egy költözést vagy elvinni egy jachtot bármelyik tengerpartra.

Azokra is gondolt a Ford, akik szeretik a kényelmet, de sosincs elég helyük az autójukban. Az új F-450 Super Duty Limited változattal egyszerre teljesül minden nagy igény.

A 6,76 méter hosszú pickupban együtt található meg a kényelem és a végtelen terhelhetőség: a bőrrel, navigációs képernyővel, nagyteljesítményű hifivel és minden földi jóval felszerelt kabinban szinte észre sem vesszük, hogy akár 13,6 tonnát húzunk magunk mögött.

A hihetetlen tömeget a gondosan megtervezett futómű és a 6.7 literes V8-as dízelmotor 1254 Nm-es csúcsnyomatéka képes mozgásba hozni, miközben kéttónusú bőr színvariációi pompáznak az utastérben a kézzel megmunkálta faberakások között, teljes LED fényszóró világítja meg utunkat, 360 fokos kamerarendszer segíti lassú manőverezésünket, adaptív tempomat visz minket át a nagyobb forgalmú utakon is és a család is könnyedén befér minden csomagjával.

Az integrált kényelemnek és a hihetetlen munkabírásnak persze meg is kérik az árát, az F-450 Limited ugyanis legolcsóbban 87 100 dollárért (23 millió forint) vásárolható meg, ám egy jobban felszerelt példány 94 455 dollárért (24,9 m forint) vihető. Az első példányokat még év végén átvehetik a tulajdonosok.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/