/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a 15 000. Lamborghini Urus

2021. július 23. 13:40   |   Autoblog
címkék:  

Szenzációsan fut a Lamborghini szekere. A gyártó az idén értékesítési rekordot könyvelhetett el, emellett legyártották a 15 000. Urus SUV modellt, amely minden idők legnépszerűbb Lamborghinije lett.

589144

A Lamborghini az idei első félévben 4852 autót szállított ki globálisan, ami abszolút értékesítési rekordnak számít. A márka legnépszerűbb modellje pedig, az Urus szuper SUV 15 ezres gyártási darabszámot ért el, amivel a márka közel 60 éves történetének legnagyobb darabszámban gyártott modellje lett.

A tizenötezredik Urust brit tulajdonosa a legfrissebb “Graphite Capsule” opciókkal konfigurálta, így a karosszéria az új Grigio Keres Matt szürke fényezést kapta, Verde Scandal zöld részletekkel. Az utastérben szintén új kombinációnak számító, Nero Ade/Verde Scandal fekete/zöld kárpitozást látunk.

589709

Az Urus jelentősen hozzájárult a Lamborghini márka növekedéséhez 2017 decemberi debütálása óta. A modellnek köszönhetően a Lamborghini eladásai 2019-ban szabályosan megduplázódtak. Az Urus pedig ma már a legkelendőbb Lamborghini modell, és valószínűleg az is marad.

Az Urust egyébként a Volkswagen csoport 4 literes ikerturbós V8-as erőforrása mozgatja, amely 650 lóerőt és 850 Nm nyomatékot présel ki magából. Az 5,1 méter hosszú SUV súlya 2,2 tonna, mégis 3,6 másodperc alatt sprintel százra és eléri a 305 km/órás sebességet. Valódi szuper SUV.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/