/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a 340 lovas Renault Zoe versenyautó

2019. december 01. 17:55   |   Autoblog
címkék:  

A Renault Sport boszorkánykonyhájában egy ördögi Zoe villanyautót készítettek, amelyet az Andros Trophy jeges bajnokságban fognak használni. A két villanymotorral szerelt gép 340 lóerőt ad le és alig nyom többet 1 tonnánál, így rendkívüli izgalmakat tartogat a terelgetése.

deb99a2e-renault-zoe-trophee-andros-race-car-by-da-racing-0

A Zoe jégversenyautó kivitele 205 lóerővel nagyobb teljesítményű és 4 mázsával könnyebb (1030 kg), mint az utcai változat, ráadásul a tengelytávja 88 mm-rel rövidebb (2,5 méter), a karosszériája pedig jóval szélesebb.

2020-renault-zoe-electric-racer-andors-trophy-1

A kifejezetten jégversenyekre épített kocsiban kicsi, 27 kWh kapacitású akkumulátort találunk, amely 25 perc alatt 50 százalékosra tölthető. Természetesen a fékrendszer is komolyabb, a tengelyvégeken pedig versenyfelniket és szöges gumikat találunk.

2020-renault-zoe-electric-racer-andors-trophy-3

Az Andros Trophy jeges bajnokság december 7-én indul a Val-Thorens speciál szakasszal a Francia Alpokban, amelyet december 20-21-én az andorrai futam követ majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/